برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اعتراضم به داور فقط به دليل كم ‌بودن وقت‌ اضافه بود

حميد استيلي پس از شكست تيمش برابر فولاد خوزستان با بيان اين‌كه تيم ما در بيشتر دقايق بازي توپ و ميدان را در اختيار داشت و موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه حريف ايجاد كرد، گفت: با توجه به اين شرايط ما مستحق شكست نبوديم.

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر در نشست خبري پس از ديدار تيمش برابر فولاد خوزستان، عنوان‌ كرد: امروز يكي از بازي‌هاي سرعتي ليگ را شاهد بوديم و هر 2 تيم موقعيت‌هاي خوبي را روي دروازه يكديگر خلق كردند. تيم ما نيمه نخست را خوب آغاز كرد و فولاد تنها دو موقعيت گل داشت و موفق شد يكي از آن‌ها را تبديل به گل كند.

وي افزود: تيم ما چند موقعيت صدرصد گل را روي دروازه فولاد خوزستان به وجود آورد اما دروازه‌بان اين تيم چهره خوبي را از خود به نمايش گذاشت. معمارزاده روز خوبي را سپري كرد و يكي از چهر‌ه‌هاي موفق اين ميدان بود.

استيلي ادامه ‌داد: ما نيمه دوم را هجومي‌تر آغاز كرديم و به دنبال آن تيم فولاد خوزستان به ضد حملات روي آورد. ما تغييراتي در نيمه دوم انجام داديم و سعي كرديم با استفاده از بازيكنان جوان و تازه نفس سرعت بازي تيم را بالاتر ببريم.

وي خاطرنشان ‌كرد: ‌در اين بازي ما از دو بازيكن جوان خود در حالي استفاده كرديم كه آن‌ها اولين حضور خود را در ليگ برتر تجربه مي‌كردند.

استيلي در خصوص اعتراض خود در پايان بازي به داور ميدان، گفت: من تنها درباره كم بودن وقت اضافه بازي به داور اعتراض كردم. در اين ديدار 6 تعويض انجام شد و در دقايقي نيز بازيكنان آسيب ديده وقت بازي را هدر دادند.

سرمربي تيم شاهين بوشهر درمورد ادامه كار خود در اين تيم گفت: اگرچه هواداران از نتايج تيم ما راضي نيستند اما از كيفيت بازي ما رضايت كامل دارند. من هم‌چنان در اين تيم به كار خود ادامه مي‌دهم و پيش‌بيني مي‌كنم در پايان مسابقات ليگ برتر، جايگاه تيم شاهين در جدول رده‌بندي تك رقمي ‌شود.

استيلي عنوان‌ كرد: ‌تيم فولاد خوزستان در بيشتر دقايق اين بازي با11 نفر در زمين خود دفاع مي‌كرد. تراكم زياد بازيكنان در محوطه جريمه فولاد باعث شد كه ما به ارسال‌ توپ‌هاي هوايي رو بياوريم و چند موقعيت را نيز خلق كنيم.

وي درخصوص جذب بازيكن در نيم فصل رقابت‌هاي ليگ برتر، گفت: براي برطرف كردن نقاط ضعف تيم درصدد هستيم چند بازيكن داخلي و خارجي را جذب كنيم.

استيلي درباره غيبت چند بازيكن تيمش در اين بازي،‌ عنوان‌كرد: ما در اين ديدار ستار زارع، خسرويان، تنهايي، كرمي و كياني را در اختيار نداشتيم. اگر اين بازيكنان در تركيب اصلي تيم بودند نتيجه بهتري كسب مي‌كرديم.
تاریخ: 1389/8/8
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: