برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

صبا باتری: شکایت از قهرمانی را تا فیفا پیگیری خواهیم کرد

ورزش > فوتبال  - همشهری آنلاین:
قائم مقام باشگاه صبای قم گفت: شکایت از محسن قهرمانی را تا کنفدراسیون آسیا و فیفا پیگیری خواهیم کرد.

عباس مرادی در گفت و گو با  فارس اظهار داشت: بازیکنان صبا یکی از بهترین بازی‌های این فصل خود را در خارج از خانه انجام دادند. باید از همگی آنها تشکر کنم؛ هرچند اشتباهات داوری به ضرر ما شد و این بازی را باختیم.

وی ادامه داد: محسن قهرمانی و مرتضی کریمی داور و کمک داور، اشتباهات فاحشی علیه صبا داشتند. برایم قابل قبول نیست قهرمانی در قم و در خانه صبا به ضرر ما سوت بزند. صبا در خارج از خانه باز هم گرفتار اشتباهات فاحش داوری شود.

مردای خاطر نشانساخت: به نحوه قضاوت شدیدا اعتراض داریم. شکایت خود را از محسن قهرمانی و مرتضی کریمی ابتدا از طریق کمیته داوران و سازمان لیگ و سپس علی کفاشیان رئیس فدراسیون پیگیری می‌کنیم. در صورتی که از طریق فدراسیون نتوانیم نتیجه ای از شکایت خود بگیریم، آن را از طریق AFC و فیفا پیگیری می‌کنیم.

قائم مقام باشگاه صبای قم تأکید کرد: برایم قابل قبول نیست محسن قهرمانی در خانه مس همواره به سود این تیم اشتباه می‌کند. او در دیدار مس و راه آهن نیز به سود مس اشتباه کرد. برای کمک داور بین المللی متأسفم که گل صحیح را مردود اعلام می‌کند و آن را آفساید می‌گیرد. طبیعی است با چنین شرایطی، داوری ما در آسیا جایگاهی نداشته باشد.

تاریخ: 1389/8/8
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: