سرمربي و دروازه بان تيم فوتبال سپاهان اصفهان سخنان يك نماينده مجلس را رد كردند
ورزش. توپي. فوتبال. سپاهان
اصفهان - امير قلعه نويي سر مربي و سيد مهدي رحمتي دروازه بان تيم فوتبال سپاهان با ارسال نامهاي به بيژن نوباوه وطن نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي سخنان اخير وي درباره دستمزدهاي كلان خود را مبتني بر شايعه و نادرست
عنوان كردند.
اخيرا يكي از سايتهاي خبري از قول نوباوه نوشته بود كه سر مربي و دروازه بان تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان در مجموع دو ميليارد تومان از باشگاه سپاهان دريافت كرده اند.
در نامه قلعه نويي و رحمتي كه روابط عمومي باشگاه فولاد مباركه سپاهان روز دوشنبه نسخهاي از آن را براي ايرنا ارسال كرد، آمده است: جناب آقاي نوباوه، سخنان اخير حضرتعالي كه در رسانهها انعكاس يافت نشان مي دهد شمايي كه به حق خود را دلسوز ورزش ميدانيد و فراخواني مبارزه با دلاليسم در ورزش را ميدهيد ، خود در سخنان و حرف هايتان با استناد به شايعاتي كه دلالها براي رونق كارشان در جامعه ترويج ميكنند نكاتي خلاف و مغاير با واقعيات را مطرح كرديد.
در ادامه اين نامه آمده است: سخن گفتن از اعداد ميلياردي كه واژه رايج شايعه پراكنان در ورزش است، تاثير شايعات بر روي مواضع اشخاصي در جايگاه والاي شما را نشان ميدهد كه لازم ميدانيم مطالب منتسب به خود كه در گفته هاي شما انعكاس يافته را تكذيب نماييم.
قلعه نويي و رحمتي درنامه خود خطاب به اين نماينده مجلس افزودند: با استقبال از مواضع همه كساني كه دغدغه آسيبها و رفع مشكلات و سنگلاخهاي رشد و توسعه ورزش ايران را دارند اميدواريم كه اين آسيب شناسيها در فضاي به دور از تهمت و به دور از هياهوي شايعه پراكنان در مسير واقعي و درست خود قرار گيرد و اشخاصي همچون جناب آقاي بيژن نوباوه كه از شخصيتهاي خدوم كشور هستند نيز براي تحقق اين مهم تلاش كنند.
نويسندگان نامه گفته اند: بخش عمدهاي از فعاليتهاي حرفهاي ورزش در قالب باشگاههاي تهران كه حوزه انتخابيه آقاي نوباوه است صورت ميگيرد كه اميد است ايشان در ارزيابيها و آسيب شناسيهاي خود به اين مساله نيز عنايت لازم را داشته باشند.
بيژن نوباوه وطن نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفت وگويي اظهار داشت: من اميدوارم خبرنگاران ما بروند سراغ مسايل اصلي ورزش ، الان رقم قرارداد يك فوتباليست پانصد ميليون تومان است همين رقم را بدهند به فدراسيون كشتي ببينند چه تغييراتي مهمي ايجاد ميكند برخي از اين كشتي گيران ميآيند سراغ من در مجلس و ميگويند كه ما محتاج نان شب هستيم.
شما نگاه كنيد متاسفانه تمام فوتبال دولتي است باشگاه سپاهان چرا بايد دوميليارد تومان تنها به سرمربي و دروازه بانش بدهد ، چرا بررسي نميكنيد ؟ يا چرا نميرويد موضوع دلال بازي در فدراسيون فوتبال و سواركاري را بررسي كنيد.
نوباوه افزود: ما قلم به دست داريم ، ما بايد با قلم به جامعه خدمت كنيم ، من انتقاد دارم به مطبوعات ورزشي ولي اين را هم ميگويم كه با كمترين پول بيشترين خدمت را ميكنند.
















