برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

كاشاني: بازي خداحافظي باقري دي ماه برگزار مي‌شود

ورزش. فوتبال. پرسپوليس
تهران - سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران، گفت: در تلاش هستيم تا ‪ ۲۵‬دي ماه سال جاري بازي خداحافظي كريم باقري را برابر يك تيم بزرگ خارجي برگزار كنيم.

به گزارش عصر چهارشنبه ايرنا، حبيب كاشاني در جريان نشست خبري باشگاه پرسپوليس تهران ، خاطرنشان كرد: كريم باقري از بزرگان تاريخ باشگاه پرسپوليس و فوتبال ايران است و بايد خداحافظي باشكوهي در تهران و در حضور هواداران داشته باشد.


* درآمدهاي ليگ به ما تعلق نمي‌گيرد
سرپرست باشگاه پرسپوليس در خصوص درآمدزايي در پرسپوليس گفت: در فوتبال حرفه‌اي درآمدزايي از طريق تبليغات دور زمين، بليت فروشي و پخش تلويزيوني انجام مي‌شود كه در ايران اين مسايل در اختيار سازمان ليگ است و تنها به ما مبلغ اندكي تعلق مي‌گيرد.

وي افزود: در فصل جاري تنها مبلغ دويست و پنج ميليون و هشتصد هزار تومان از سوي سازمان ليگ به ما پرداخت شد در حالي كه تا به امروز حدود ‪ ۳‬و نيم ميليارد تومان هزينه كرده‌ايم اين درحالي است كه در فوتبال حرفه‌اي بايد از طريق حق پخش تلويزيوني پول مناسبي دريافت كنيم.

كاشاني ادامه داد: با تمام اين مشكلات با قدرت كار خود را ادامه مي‌دهيم و امسال پنجاه درصد هزينه‌ها را خودمان تامين كرده و سعي داريم سال آينده تمام هزينه‌ها را با درآمدزايي تامين كرده و مستقل بشويم.


* اميدوارم عمادرضا را جذب كنيم
حبيب كاشاني در خصوص جذب عماد رضا مهاجم عراقي گفت: عمادرضا مايل بود كه در محلي به غير از باشگاه پرسپوليس مذاكره كنيم اما دو مرتبه در باشگاه با وي گفت وگو
كرده ايم.

وي ادامه داد: اين مهاجم يك سال با باشگاه الزمالك مصر قراداد دارد و قرار است رضايتنامه‌اش را دريافت كرده و براي حضور در پرسپوليس به تهران بازگردد.

سرپرست باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: مدير برنامه‌هاي اين بازيكن سه شنبه شب با ما تماس گرفت تا درخواستي را به صورت مكتوب براي جذب اين مهاجم از طريق فدراسيون فوتبال ايران به باشگاه الزمالك بفرستيم و موانع را پشت سر بگذاريم.


* نبايد از تيم فوتسال ما امتياز كم مي‌شد
وي در خصوص كسر ‪ ۳‬امتياز از تيم فوتسال پرسپوليس به دليل عدم پرداخت بدهي فصل گذشته بازيكنان اين تيم گفت: نامه‌اي را به مهدي محمدنبي دبير فدراسيون ارسال كرده و از وي خواستيم تا از طريق طلب ما از سازمان ليگ بدهي اين بازيكنان پرداخت شود كه متاسفانه اين امر عملي نشد تا ‪ ۳‬امتياز ما كم شود.

كاشاني عنوان كرد: ما درآمد خاصي نداريم و سازمان ليگ و فدراسيون نبايد با باشگاه پرسپوليس اينگونه رفتار كند و به راحتي امتيازات را كم كند.

وي ادامه داد: باور كنيد روزهاي را پشت سرگذاشته‌ايم كه حتي هزار تومان هم در باشگاه موجود نبوده است و از سازمان ليگ مي‌خواهيم تا حقمان را بدهد تا مطالبات بازيكنان را پرداخت كنيم.

كاشاني در مورد هزينه‌هاي تيم فوتسال اين باشگاه اظهار داشت: اين تيم براي فصل جاري به ‪ ۱۶۹‬ميليون تومان بسته شده است و به برخي نفرات تنها در ماه ‪ ۱۵۰‬هزار تومان پرداخت مي‌كنيم و اگر مسوولان نمي‌خواهند تيم فوتسال داشته باشيم اعلام كنند تا آنرا به شهرستان واگذار كنيم.


* باقري، رضايي و حقيقي به ترتيب كاپيتان‌هاي ما هستند
كاشاني در خصوص نحوه انتخاب كاپيتان‌هاي پرسپوليس گفت: بر اساس سابقه و با تاييد سرمربي كاپيتان‌ها خود را در طول فصل انتخاب مي‌كنيم و براي امسال هم كريم باقري، شيث رضايي و عليرضا حقيقي به ترتيب كاپيتان‌ها تيم هستند.

وي در مورد حضور حقيقي در اين نشست خبري گفت: باقري و رضايي در نشست‌هاي قبلي حضور داشتند و امروز هم حقيقي را آورده‌ايم چراكه در ليگ قهرمانان كاپيتان‌ها بايد قبل از مسابقه در نشست خبري حضور يابند و مي‌خواهيم كه آنها را با اين شرايط هماهنگ كنيم.


* دايي در مورد شيث تصميم مي‌گيرد
سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران در مورد وضعيت شيث رضايي عنوان كرد: جلسه كميته فني برگزار شد كه خود شيث هم در آن حضور داشت و قرار است علي دايي به زودي تصميم خود را در مورد رضايي اعلام كند.

وي ادامه داد: در تيم ما مسايل داخل زمين برعده سرمربي است و مديريت هم پشتيباني را انجام مي‌دهد و در واقع تمام كارها را به خوبي تقسيم كرده ايم.

برروي بليت فروشي ليگ قهرمانان حساب كرده ايم
كاشاني در مورد درآمدهاي موجود در ليگ قهرمانان آسيا گفت: بليت فروشي اين مسابقات بر عهده ‪ AFC‬است و براساس برگزاري مسابقات و پيروزهاي كه به دست مي‌آوريم به ما پول تعلق مي‌گيرد .

وي افزود: در ايران هم دو مرتبه به سازمان ليگ نامه داده‌ايم تا بليت فروشي را به خودمان واگذار كند چراكه هر هفته ‪ ۲۵‬ميليون تومان بابت اجاره ورزشگاه آزادي مي‌پردازيم اما تنها زمين چمن آن را در اختيار داريم.


* سازمان تربيت بدني بايد مشكلات مالكيت باشگاه را حل كند
وي در مورد مشكلاتي كه در خصوص مالكيت باشگاه پرسپوليس به وجود آمده است گفت: متاسفانه پيش از اين يكي از مديران ‪ ۴۹‬درصد سهام باشگاه را واگذار كرده است و در حال حاضر هم عده‌اي ادعاي مالكيت پيروزي را دارند در حالي كه ما باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي(پرسپوليس) را ثبت رسمي كرده ايم.

وي عنوان كرد: مسوولان سازمان تربيت بدني بايد اين مساله را پيگيري كنند تا از اين پس اگر فردي قصد سواستفاده داشت طبق قوانين با آن برخورد كنيم.


* بازي‌ها ما هم بايد در ليگ برتر لغو شود
وي در مورد حضور ‪ ۲‬بازيكن پرسپوليس در تيم اميد اظهار داشت: بازي‌هاي ما هم بايد همچون سپاهان لغو شود چراكه سپاهان هم دو بازيكن تيم بزرگسال خود را در اختيار پيرواني قرار داده اما بازي آنها لغو مي‌شود ولي پرسپوليس بايد به ميدان برود.


* داوران بايد جرات عذرخواهي داشته باشند
وي با اشاره به اشتباهات داوري كه به ضرر پرسپوليس اتفاق افتاده است گفت:
در ديدار با ملوان و استقلال اشتباهات داوري كاملا به ضرر ما بود و معتقدم داوري كه مرتكب اشتباه مي‌شود بايد جرات عذرخواهي داشته باشد.

كاشاني مطرح ساخت: فردي كه مسئوليت يك امر مهم را برعهده مي‌گيرد بايد آنرا به خوبي انجام بدهد.

وي افزود: وقتي ما شهرآورد را با اشتباه داوري باختيم تماشاگران فهيم پرسپوليس ، كادر فني و بازيكنان را تشويق كرده و با آرامش ورزشگاه را ترك كردند اما هيچ فردي به خود جرات عذرخواهي را نداد.


* هيات مديره به زودي معرفي مي‌شود
حبيب كاشاني اظهار داشت: هيات مديره باشگاه به زودي از نفراتي همچون نماينده مجلس ، نماينده دولت ، پيشكسوت و اقتصاددان تشكيل مي‌شود.

وي افزود: تشكيل هيات مديره به ما كمك زيادي خواهد كرد تا برنامه‌هاي خود را با قدرت بيشتري پيش ببريم.


* عبدي سرمربي تيم ب را مشخص مي‌كند
سرپرست باشگاه پرسپوليس در خصوص تشكيل تيم ب در اين باشگاه گفت: در همه جاي دنيا براي موفقيت بيشتر تيم اصلي تيم ب را تشكيل مي‌دهند كه مي خواهيم در ايران در اين خصوص پيشگام باشيم.

وي افزود: از اين پس تيم‌هاي پايه و تيم ب زير نظر مستقيم علي دايي و مديريت حسين عبدي فعاليت جدي تر خواهد داشت و عبدي سرمربي تيم ب را معرفي مي‌كند.

كاشاني ادامه داد: ما از تيم‌هاي پايه خود انتظار قهرماني نداريم و تنها مي خواهيم كه در سال چند بازيكن خوب به ما معرفي كنند.


* براي قهرماني تلاش مي‌كنيم
وي با اشاره به اينكه پرسپوليس در فصل جاري سرمربي، سرپرست و بازيكنان خوبي دارد اذعان كرد: تمام تلاش ما اين است كه در فصل جاري قهرمان ليگ برتر شويم.


تاریخ: 1389/8/12
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: