برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ملي‌پوشان در اوج آمادگي قرار دارند پريدر: تلاشم بر كسب مدال شطرنج گوانگجو است

خبرگزاري فارس: نخستين استاد بزرگ شطرنج زنان ايران گفت: شرايط رقابت در اين دوره بازي‌هاي آسيايي دشوارتر از دوره پيش است؛‌اما تلاشم براي كسب مدال خواهد بود.


شادي پريدر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، با اشاره به اتمام اردوي تدراكاتي كيش، عنوان كرد: به مدت 5 روز و براي اولين بار در يك اردوي متمركز خارج از تهران شركت كرديم كه براي تيم ملي از لحاظ روحي و تمريني بسيار مناسب بود. حضور مربي از بلاروس آمادگي شطرنجبازان را به اوج خود رساند.
وي افزود: مسابقات تداركاتي و تمرينات تيم ملي در يك ماه گذشته با حضور دو مربي خارجي با برنامه ريزي فدراسيون پيگيري شد كه نتيجه آن رسيدن به اوج آمادگي ملي‌پوشان اعزامي به گوانگجو است.

پريدر با اشاره به مسابقات تيمي و انفرادي در بازي‌هاي آسيايي، تصريح كرد: ايران در اين دوره در بخش تيمي شانس مدال دارد؛ اما شايد در بخش انفرادي شرايط دشوارتر باشد. نبايد فراموش كنيم كه آسيايي ها با برترين هاي خود در گوانگجو حاضر خواهند شد.
دارنده نقره بازي‌هاي آسيايي داخل سالن ماكائو گفت: كسب مدال سومي در دوره قبل اين بازي‌ها به دليل شرايط خاص مسابقات در بخش ميكس بود كه در اين دوره نيست. با اين حال، تلاش ما براي رسيدن به مدال است.
پريدر عنوان كرد: مسابقات سريع در 4 روز برگزار مي‌شود و شرايط روز رقابت براي هر ورزشكار بسيار مهم است. بايد از نظر قدرت و سرعت در شرايط ايده‌آلي باشد تا بتواند به مدال دست پيدا كند.

گروه اول تيم ملي شطرنج براي حضور در مسابقات بخش انفرادي سريع دوشنبه راهي گوانگجو خواهد شد.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/8/13
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: