برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

درگيري مشكل خاصي نبود؛ به آباداني‌‌ها حسرت مي‌خورم فتح‌الله‌زاده: لقب برزيل ايران برازنده نفت آبادان است

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال با بيان اينكه لقب برزيل ايران برازنده صنعت نفت آبادان است، گفت: اين تيم شايسته پيروزي بود.


علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره شكست 2 بر صفر مقابل نفت آبادان و اتفاقات پس از پايان مسابقه در جايگاه ويژه و مسائل كلي فوتبال به صحبت پرداخت كه متن اين گفت‌وگو را در زير مي‌خوانيد.

*چه طور شد كه تيمتان در آبادان باخت؟
در ابتدا جا دارد به تيم صنعت نفت و تماشاگران پرشورش تبريك بگويم اما قانون فوتبال اين است كه وقتي در يك نيمه 3،4 موقعيت صددرصد را تبديل به گل نكني مطمئنا گل دريافت مي‌كني و بازي را مي‌بازي. صنعت نفت شايسته پيروزي مقابل استقلال بود و تيمشان بسيار خوب بازي كرد.

*بازي پرحاشيه‌اي بود و پس از پايان اين ديدار مشكلاتي در جايگاه ويژه براي شما به وجود آمد.
حتما اطلاع داريد وقتي كميته انضباطي اعلام كرد، تماشاگران آباداني در ديدار مقابل استقلال محروم هستند من و آقاي مظلومي حمايت كرديم كه اين اتفاق نيفتد چون معتقديم هوادار است كه به فوتبال جذابيت مي‌دهد. تماشاگران آباداني بسيار فهيم هستند و من براي آنها احترام زيادي قائلم اما جايگاه ويژه بايد جايگاهي باشد كه اشخاص خاص تردد كند. اينگونه اشخاص وقتي تيمشان مي‌برد و يا مي‌بازد حرف‌هاي زرد نمي‌زنند و هر حرفي را به زبان نمي‌آورند.
هنگامي كه در آنجا نشسته بوديم به چند تن از دوستانمان توهين كردند و بدتر از همه آقايي گفت: شما گفتيد كه آبادان هيچي نيست و اين هم جواب حرف شما. آن شخص كه فكر مي‌كنم يكي از مسئولين ورزشگاه بود مردم را اينگونه تحريك مي‌كرد و باعث ناراحتي من شد و در جوابش گفتم ما چنين حرفي نزديم و تازه از حضور تماشاگران استقبال هم كرده‌ايم حالا شما اينگونه با ما تهمت مي‌زنيد. معتقد هستم آبادان مهد فوتبال است و لقب برزيل ايران برازنده صنعت نفت اما آن شخص خيلي توهين كرد و دوستاني كه در جايگاه ويژه افراد را هدايت مي‌كردند بايد دقت بيشتري انجام مي‌دادند.

*از مسئولان نفت كسي آنجا نبود كه مسئله را خاتمه دهد؟
فكر مي‌كنم آنها رفته بودند كه در شادي پيروزي تيمشان شركت كنند. حالا هم همه چيز تمام شده است و با وجود اينكه باختيم اين حرف را مي‌زنم واقعا حسرت چنين هواداراني را مي‌خورم كه اينقدر خوب تيمشان را تشويق مي‌كنند و سرمايه فوتبال ما هستند.

*ناراحتي شما شكايتي از آباداني‌ها در پي نخواهد داشت؟
چنين تصميمي ندارم. بسياري از افراد كه در كنار زمين با آنها ايستاده بودم همرزم‌هاي من بودند كه سال‌ها در كنار آنها زندگي كردم و به حرمت آنها ناراحتي‌ام را خيلي زود فراموش كردم.

*از اين بحث بگذريم. آقاي فتح‌الله‌زاده ماجراي ريكارد و اين حاشيه‌هايي كه پيرامون سرمربي تيم ملي به وجود آمد چگونه مطرح شد؟
بنده يكبار گفتم كه مي‌خواهيم كميته‌اي را تشكيل بدهيم‌ (به جمله من خوب دقت كنيد، گفته‌ام مي‌خواهيم كميته‌اي را تشكيل دهيم) و بعد از جام ملت‌ها براي جام جهاني فكر كنيم يعني جام ملت‌هاي آسيا تمام مي‌شود و بعد از آن براي جام جهاني مربي انتخاب مي‌كنيم. اگر آقاي قطبي تيم را قهرمان كند، قطعا گزينه اول ما خواهد بود اما شما دقت كنيد اگر ايشان تيم را قهرمان كرد و گفت من نمي‌مانم در آن زمان ما چكار كنيم؟ فكر مي‌كنم حرف من حرفه‌اي و درست بود اما به شكل بدي انعكاس پيدا كرد. از آقاي قطبي حمايت مي‌كنم و هيات ‌رئيسه فدراسيون هم روي اين مسئله مصر است و از افشين قطبي حمايت خواهد شد. از رسانه‌ها هم مي‌خواهم از تيم ملي و سرمربي آن نهايت حمايت لازم را انجام دهد.

*و در پايان ماجراي بمب آسيايي شما چه بود؟
قرار است اين بمب بعد از پايان ليگ منفجر شود و تا آن زمان بايد صبر كرد.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/8/14
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: