برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جدول گلزنان لاليگا، كالچو، بوندس‌ليگا و ليگ برتر رقابت پرهيجان مدعيان كفش طلايي

خبرگزاري فارس: بيشترين گل زده در بين 4 ليگ معتبر اروپايي به نام كريس رونالدو ثبت شده است.


به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ساكرنت لندن، تا پايان هفته نهم لاليگا اسپانيا كريستيانو رونالدو با 12 گل زده در صدر جدول ايستاده و پس از او مسي 7، روسي و يورنته 6، ترزگه، نيلمار و گونسالو ايگواين با 5 گل زده رتبه‌هاي دوم تا هفتم را كسب كرده‌اند.
بازيكناني چون داويد ويا 4 گل، كانوته 3 گل، دي‌ماريا 3 گل، پاندياني 2 گل، نكونام 2 گل، اينيستا 2 گل و اوزيل 2 گل اميد زيادي براي رسيدن به بالاي جدول ندارند.

در سري A ايتاليا، ساموئل اتوئو با 7 گل زده تا پايان هفته نهم كالچو اميد اول فتح كفش طلاي اروپا از سوي كالچو است.
پس از اين كامروني، كاواني از ناپولي با 6 گل زده، دي‌وايو و ماتري 5 گل، ابراهيموويچ، كاسانو، كواليارلا، پليسير، پاتو، پاستوره و ايليچ 4 گل زده را به نام خود ثبت كرده‌اند.
نكته مهم در اين ميان آنكه از لاتزيو به عنوان صدرنشين كالچو هيچ گلزن مطرحي در جمع 12 نفر بالاي جدول حضور ندارد.

در جدول گلزنان بوندس‌ليگا تا پايان هفته دهم، گكاس از اينتراخت فرانكفورت با 9 گل زده در صدر است.
سيسه 8 گل و آلميدا، گرافيت، لاكيچ، دمبا با و ژكو با 6 گل زده رتبه‌هاي بعدي را به خود اختصاص داده‌اند.
بزرگاني چون پودولسكي 3 گل، ديه‌گو 3 گل، فرينگس 3 گل و نوواكوويچ 4 گل به وعده خود براي حضور در بالاي جدول عمل نكرده‌اند.

در ليگ برتر انگليس، كوين نولان از منچستريونايتد با 7 گل زده در صدر جدول است و مالودا و ته‌وز با همين تعداد گل وي را تعقيب مي‌كنند.
بنت، برباتوف و دروگبا نيز با 6 گل زده رتبه‌هاي بعدي را در اختيار دارند.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/8/14
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: