برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ابراهيم زاده: استقلال بازي بسته‌اي را به نمايش گذاشت

منصور ابراهيم زاده پس از تساوي مقابل استقلال اظهار داشت: بازي خوبي بود و با شناختي كه از استقلال داشتيم، مي‌دانستيم آنها براي جبران شكست هفته گذشته مقابل فولاد به ميدان مي‌آيند.
وي ادامه داد: استقلال در اين بازي يك تاكتيك بسته را در نظر گرفته بود و در يك ضد حمله به گل دست يافت.
سرمربي ذوب آهن گفت: تيم ما در نيمه اول شانس زيادي براي گلزني داشت و در نيمه دوم هم موقعيت هاي زيادي را از دست داديم و تنها يك گل به ثمر رسانديم. اگر دقت مي‌كرديم مي توانستم بازي را ببريم.
ابراهيم زاده در مورد بازي روان ذوب آهن عنوان كرد: در ديدار مقابل استقلال با توجه به اينكه اين تيم از 3 هافبك دفاعي استفاده كرده بود و بسته بازي مي‌كرد، كار ما در ميانه ميدان سخت تر شده بود. البته ما در مواقعي كه با حوصله بوديم، بهتر بازي كرديم.
وي ادامه داد: تيم ما براي هماهنگي بيشتر نياز به زمان دارد و همه تيم‌ها در بازي هاي نخست خود با قدرت ظاهر مي‌شوند.
سرمربي ذوب آهن در مورد جايگاه اين تيم در اين فصل تاكيد كرد: بايد اين را بدانيم كه از ميان 18 تيم يك تيم قهرمان مي‌شود. ما هم در اين فصل با انگيزه و با دقت ظاهر شده‌ايم و سعي مي‌كنيم كه هميشه در بالاي جدول باشيم. هدف ما در اين فصل قهرماني است؛ اما بايد به اين نكته توجه كرد كه تلاش و كوشش مهم است و شايد در برخي موارد هم دچار مشكل شويم.
تاریخ: 1389/5/14
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: