درخشان پس از توقف برابر شاهین:مستحق کسب امتیاز در بوشهر نبودیم/ برای خروج از بحران زمان میخواهیم
به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، حمید درخشان بعد از تساوی یک بر یک عصر امروز تیمش مقابل شاهین بوشهر در کنفرانس خبری بعد از بازی در جمع خبرنگاران افزود: شهرداری دچار بحران خاص خودش است و اینکه بتوانم این تیم را از بحران خارج کنم نیازمند زمان است.
وی اظهار داشت: نخستین اقدامی که بعد از حضورم در این تیم می توانستم انجام دهم این بود که روحیه اعتماد به نفس را در میان بازیکنانم افزایش دهم و خط دفاعی شهرداری را به لحاظ اینکه گلهای زیادی دریافت کرده است، تقویت و بهبود ببخشم.
درخشان با بیان اینکه در طول دو هفته مربیگری اش در این تیم مقابل دو تیم خوب و جنگنده بازی کرده است، گفت: بازی خوبی را مقابل ذوب آهن انجام دادیم و می دانستیم در این بازی شاهین فشار زیادی را بر روی ما خواهد آورد.
وی با بیان اینکه از عملکرد مدافعانش راضی است، گفت: امروز در خط دفاعی از نظم خوبی برخوردار بودیم و مدافعانم به جز دو خطایی که در پشت محوطه جریمه نصیب شاهین کردند از عملکرد مناسبی برخوردار بودند.
سرمربی شهرداری تبریز با تشکر از دروازه بان تیمش گفت: دروازهبان شهرداری در سه بازی اخیر بسیار خوب عمل کرده بود اما در این بازی از عملکرد بسیار بهتری نسبت به دیگر بازیها برخوردار بود.
وی با بیان اینکه آینده تیمش روشن است، گفت: در نیم فصل دوم شهرداری به مراتب بهتری را شاهد خواهیم و جایگاه این تیم نیز قطعاً بهتر خواهد شد.
درخشان افزود: فعلاً به دنبال جمع کردن تیم به لحاظ روحی و روانی هستم و بعد از اینکه توانستم وضعیت خط دفاعی شهرداری را بهبود ببخشم به دنبال القاح تفکراتم به بازیکنمانم خواهم بود.
















