گزارش تمرین امروز آبیپوشان/اعتراض بازیکنان و تغییر زمان تمرین/ حضور ناصر حجازی و گفتگو با کادر فنی
به گزارش خبرنگار مهر، در تمرین ظهر امروز استقلال که پس از شکست مقابل صنعت نفت آبادان برگزار شد، فرهاد مجیدی به دلیل حضور در دبی و میلاد میداودی به دلیل ماندن در اهوازو مجتبی جباری و بیژن کوشکی به دلیل مصدومیت و اسماعیل شریفات به دلیل گرفتاری شخصی حضور نداشتند.
قرار است تمرینات استقلال از روز دوشنبه ساعت 12 برگزار شود. علت تغییر ساعت تمرین نیز گله بازیکنان از ترافیک عصرگاهی است و آنها معتقدند که با خستگی زیاد بیش از یک ساعت در ترافیک میمانند.
آرش برهانی پس از رفع مصدومیت از امروز تمرینات خود را به صورت انفرادی آغاز کرد. ناصر حجازی مدیر فنی این تیم در تمرینات استقلال حضور پیدا کرد و حدود 10 دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد. نزدیک به 20 دانشآموز با مسئولین خود به تمرین استقلال آمده بودند و با بازیکنان عکسهای یادگاری گرفتند.
کادر فنی استقلال تهران قبل از شروع تمرین امروز جلسه 10 دقیقهای را برگزار کردند و پیرامون دیدار مقابل صنعت نفت آبادان و بازی آینده خود در مقابل شاهین بوشهر به گفتگو پرداختند. در اواسط تمرین ناصر حجازی و منصور پورحیدری حدود 20 دقیقه در گوشهای از زمین به صحبت پرداختند.
تیم فوتبال استقلال فردا راس ساعت 10:30 صبح به مدت یک ساعت کار با وزنه را انجام خواهد داد و در بخش دوم تمرین که از ساعت 15 برگزار خواهد شد طبق روال معمول کارهای گروهی و تاکتیکی را انجام خواهد داد.
















