گلايه آقاي خاص از مالك منسيتي مورينيو: ادبيات او تجاري است اما پول همه چيز نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي رئال مادريد پس از صحبت با مالك باشگاه منچسترسيتي گفت: از لحاظ مالي در حدي هستم كه بگويم پول همه چيز نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خوزه مورينيو سرمربي پرتغالي رئال مادريد پس از تماس تلفني با مالك عرب باشگاه منچسترسيتي انگليس كه به اصرار وكيل اين شخص برقرار شده بود به خبرنگاران گفت: ادبيات شيخ منصور تجاري و غير منطقي بود. او بدون اين كه نظر مرا بپرسد بلافاصله پس از احوالپرسي اوليه خواست قيمت مرا بداند و اين براي من تا حدود توهين آميز بود.
آقاي خاص تاكيد كرد: به هر حال اين ادبيات او است و دلخور نيستم اما مسئله اين است كه براي من پول همه چيز نيست و دليلي ندارد اعتبار تاريخي خود در رئال مادريد را به بهاي پولهاي شيخ منصور در منسيتي رها كنم.
مورينيو در خصوص الكلاسكيو دربي اسپانيا گفت: هيچ استرس يا مشكلي در كار نيست. ما يك بازي بسيار سخت برابر اتلتيكومادريد پيش رو داريم و اين بازي بسيار مهمتر از بازي با بارسلونا است.
انتهاي پيام/ا
















