برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پرتاب اشيا و توقف بازي توسط داور ايراني کره‌شمالي قهرمان آسيا شد

جام جم آنلاين: تيم فوتبال نوجوانان کره‌شمالي در حالي به عنوان قهرماني آسيا دست يافت که در دقايق پاياني تماشاگران به سمت داور ايراني اين مسابقه اشيايي را پرتاب و بازي را متوقف کردند.

به گزارش مهر، ديدار نيمه نهايي چهاردهمين دوره مسابقات فوتبال قهرماني نوجوانان آسيا عصر امروز دوشنبه بين تيم‌هاي ازبکستان و کره‌شمالي برگزار شد که در نهايت تيم کره‌شمالي با پيروزي برابر ازبکستان براي نخستين مرتبه عنوان قهرماني در اين رقابت‌ها را بدست آورد.

در اين ديدار که با قضاوت عليرضا فغاني در ورزشگاه مرکزي پاختاکور برگزار شد، ري کوانگ ايل(74) و جو کوانگ(85) گل‌هاي تيم کره شمالي را به ثمر رساندند. ضمن اينکه «سردار رحمانوف» بازيکن تيم ازبکستان در دقيقه 31 از زمين مسابقه اخراج شد. رسول فروغي از ايران هم به عنوان کمک داور نخست در اين بازي قضاوت کرد.

در دقيقه 85 و به دليل پرتاب اشيايي از سوي تماشاگران ازبکستان به زمين و به سمت داور مسابقه، عليرضا فغاني براي 5 دقيقه بازي را متوقف کرد ولي در نهايت اين بازي ادامه يافت.

تيم نوجوانان کره شمالي در حالي موفق به کسب عنوان مقام نخست در مسابقات قهرماني نوجوانان آسيا شد که در مرحله گروهي با تيم نوجوانان ايران همگروه بود و کادر فني تيم نوجوانان کشورمان هم بصورت رسمي نسبت به غيرقانوني و بزرگتر بودن سن بازيکنان اين تيم به مسئولان AFC شکايت کرده بودند.

حتي پس از بازي نوجوانان ايران برابر سوريه که با حذف تيم کشورمان از اين مسابقات همراه بود، اکبر محمدي سرمربي تيم ايران با صراحت اعلام کرد که کره شمالي قهرمان اين مسابقات خواهد شد.

تيم نوجوانان کره شمالي که در سال‌هاي 2004 و 2006 به عنوان نايب قهرماني مسابقات قهرماني نوجوانان آسيا دست يافته بود، براي نخستين مرتبه به عنوان قهرماني اين رقابت‌ها دست يافت. چندي پيش تيم جوانان کره شمالي هم در مسابقات قهرماني جوانان آسيا عنوان قهرماني را از آن خود کرده بود.

تاریخ: 1389/8/16
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: