برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ترجيح دادم براي حفظ نظم كنار باشم

بازيكن تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: عده‌اي در اطراف تيم دوست ندارند، ابومسلم صعود كند.

ابراهيم اسدي با بيان اين مطلب افزود: ابومسلم هر روز نسبت به روز قبل بهتر مي‌شود. تيم با دست‌نشان كارش را شروع كرد اما، سپس نامجو مطلق آمد كه متاسفانه فكرش جاي ديگري بود و رفت اما، با آمدن غياثيان شرايط بهتر شد و اکنون تيم وضعيت رو به رشدي دارد.

وي ادامه داد: تيم 90 درصد شانس صعود دارد و 10 درصد ديگر نيز مربوط به حواشي تيم است كه اگر درست مديريت شود، تيم مشكلي نخواهد داشت. متاسفانه عده‌اي در اطراف تيم هستند كه نمي‌خواهند ابومسلم صعود كند و به ليگ برتر برود.

اسدي درباره حواشي تيم در هفته گذشته و تعطيلي تمرين ها گفت: مشكل خاصي در ابومسلم وجود ندارد اما، حواشي هميشه وجود دارند. اتفاقات هفته قبل تنها يك سوء تفاهم بود ولي، در بازي مقابل برق شيراز نيز به دليل اين كه فشار رواني رويم بود، ترجيح داده‌ شد كه استراحت كنم.

وي افزود: از تيم اخراج نشده‌ام و در كنار تيم تمرين مي‌كنم. براي بازي با برق هم سرمربي تيم گفت، اگر مي‌خواهي، مي‌تواني در ليست 18 نفره باشي اما، ترجيح دادم براي حفظ نظم و انضباط تيم كنار باشم.

اسدي در پاسخ به سوالي درباره خريد لباس از سوي او براي ابومسلم گفت: اين لباس را از جيب خودم نخريدم. مديران تيم رنگ لباس را به من گفتند و برايشان از تهران لباس تهيه كردم. پولش را آنها دادند. تنها يك دست گرمكن ورزشي خريدم و آنرا براي روحيه دادن به بازيكنان هديه كردم.

وي درباره تعطيلي تمرين ابومسلم در روز يكشنبه هفته گذشته نيز عنوان كرد: بازيكنان به خاطر مطالبات مالي استان قصد داشتند، با مديران تيم صحبت كنند اما، تمرين تعطيل نشد و فقط در مكان ديگري برگزار شد و من هم در آن روز تمرين كردم.

اسدي در پاسخ به سوالي درخصوص استعفاي شهسواري، مديرعامل سابق ابومسلم نيز تصريح كرد: شهسواري به دليل مشغله كاري در تهران و همچنين حضور خانواده‌اش در اين شهر نمي‌توانست در مشهد كارش را ادامه دهد و از طرف مسئولان تيم و هواداران تحت فشار بود و تصميم گرفت، به خاطر خانواده‌اش به تهران برود.

بازيكن تيم ابومسلم در خصوص شايعه دخالت شهسواري در كار كادر فني و مشكلاتش با اين كادر، تصريح كرد: هيچگاه نديدم، شهسواري در كادر فني دخالت كند. او آدمي فوتبالي است و تنها نكاتي كوچك را به عنوان راهنمايي به صورت دوستانه به كادر فني مي‌گفت.

اسدي در خصوص دلايل حضورش در مشهد و پيوستن به تيم ابومسلم خاطر نشان كرد: با پيشنهاد دست‌نشان كه مربي‌ام در استيل آذين بود و به همراه او، اين تيم به ليگ برتر آمد به ابومسلم آمدم. پول ابومسلم اصلا مهم نبود و تنها به خاطر اسم و نام بزرگش به اين تيم آمدم.

وي در خصوص شايعه اختلافش با ساير بازيكنان بر سر بازوبند كاپيتاني ابومسلم نيز گفت: چنين چيزي صحت ندارد و در تيم جو دوستانه‌اي حاكم است.
تاریخ: 1389/8/16
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: