درگفت وگو با گلف تودي ؟ كفاشيان: مارادونا مربي تيم فوتبال ايران نميشود
ورزش. توپي. فوتبال. تيم ملي
تهران - رييس فدراسيون فوتبال ايران سفر مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتين به ايران براي مربيگري تيم ملي فوتبال را رد كرد.
علي كفاشيان روز دوشنبه در گفت وگو با سايت گلف تودي ( )Gulf todayافزود : چنانچه مارادونا به ايران سفر كند ، اين سفر تنها براي ديدار با رييس جمهوري ايران انجام خواهد شد.
به نوشته گلف تودي مارادونا در طي دو سال گذشته تلاش كرده است تا با سفر به ايران با محمود احمدي نژاد رييس جمهوري ايران ديدار كند اما به دليل مشغله كاري در تيم ملي آرژانتين نتوانست اين سفر را انجام دهد.
در روزهاي اخير خبرهايي مبني بر سفر مارادونا به ايران در رسانههاي جهان منتشر شد كه گمانه زني در مورد مربيگري مارادونا در تيم ملي ايران را تقويت كرد.
به نوشته سايت گلف تودي پيش از اين رسانهها از مارادونا به عنوان يكي از گزينههاي مربيگري يكي از تيمهاي انگليسي نام برده بودند.
















