شهرداري - پاس، بهترين فرصت براي فاصله گرفتن از ته جدول
ورزش. داخلي. فوتبال. شهرداري تبريز
تبريز- تيم فوتبال شهرداري تبريز بر اساس برنامه اعلامي از سوي سازمان ليگ ، درهفته پانزدهم در تبريز ميزبان پاس همدان است و اين بهترين فرصت براي اين تيم براي فاصله گرفتن از ته جدول است.
تيم فوتبال شهرداري تبريز با آمدن حميد درخشان دچار تحولي نسبي شده و توانسته دوتساوي با ارزش در دو هفته اخير به دست بياورد كه نتيجه خوبي براي اين تيم بحران زده است.
درخشان از همان روز اول كه سكان هدايت اين تيم را بر عهده گرفت بر بازسازي روحي و رواني تيم تاكيد داشت و ظاهرا تا حدودي توانسته اين كار را انجام دهد.
ترس از شكست در همه تيم به وضوح محسوس بود و شهرداري تا پايان هفته سيزدهم، قبل از اينكه براي برد به ميدان برود به منظور شكست نخوردن و كسب نتيجه پاي در ميدان ميگذاشت.
اما اين تيم با قرار گرفتن درخشان در راس ان، دو تساوي با ارزش مقابل ذوب آهن اصفهان در تبريز و شاهين در بوشهر كسب كرد و نشان داد كه نشانههايي از موفقيت اين تيم در هفتههاي آتي ليگ وجود دارد.
شهرداري در هفته پانزدهم ليگ برتر ميزبان پاس همداني است كه در پنج هفته گذشته نتيجه نگرفته و چهار شكست و يك تساوي حاصل كار اين تيم در اين پنج هفته بوده است.
اگر شهرداري در اين هفته بتواند مقابل پاس به برتري برسد ميتواند حداقل از منطقه خطر جدول ليگ خارج و اميدوارتر منتظر هفتههاي آتي ليگ باشد.
شهرداري هم اكنون با ۱۲امتياز از ۱۴بازي در رده هفدهم و پاس با ۱۶ امتياز در رده دوازدهم جدول قرار دارند و ساعت ۱۵روز جمعه اين هفته در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز به مصاف هم ميروند.
تيم تراكتورسازي ديگر نماينده فوتبال تبريز در اين هفته درقم به مصاف صبا ميرود.
در اين ديدار كه روز پنجشنبه برگزار ميشود هر دو تيم به سه امتياز بازي چشم دارند و به فكر صعود در جدول رده بندي هستند.
تراكتورسازي با ۲۰امتياز از ۱۴بازي در رده هفتم و صبا با ۱۷امتياز و يك بازي كمتر نسبت به تراكتورسازي در رده يازدهم قرار دارند.
















