/بازيهاي آْسيايي 2010 - گوانگجو/ مسابقات اسكواش 27 آبان آغاز ميشود
خبرگزاري فارس: مسابقات اسكواش بازيهاي آْسيايي 2010 گوانگجو 27 آبان در بخش انفرادي آغاز ميشود.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، مسابقات اسكواش گوانگجو در 2 بخش تيمي و انفرادي برگزار ميشود.
جدول مسابقات تيمي اين بازيها هفته گذشته در 2 قسمت مردان و زنان قرعهكشي شد و با قرعهكشي انجام شده در اين بخش كشورهاي حاضر در اين رقابتها حريفان خود را شناختند.
گروهبندي رقابتهاي مردان كه در 2 گروه برگزار ميشود، به شرح زير است:
گروه يك: پاكستان، كويت، سريلانكا، چين و هنگكنگ
گروه 2: مالزي، هند، ژاپن، كرهجنوبي، قطر و عربستان
گروهبندي رقابتهاي زنان كه در 2 گروه برگزار ميشود، به شرح زير است:
گروه يك: مالزي، كرهجنوبي و ژاپن
گروه 2: هنگكنگ، هند، چين و پاكستان
مسابقات اسكواش در روز ششم رقابتهاي آسيايي گوانگجو و از پنجشنبه هفته آينده و در بخش انفرادي طبق برنامه زير آغاز ميشود:
مسابقات انفرادي مردان و زنان راند اول
مسابقات انفرادي مردان و زنان راند دوم
پيكارهاي انفرادي 30 آبان با شناخت نفرات قهرمان در هر 2 بخش مردان و زنان به پايان ميرسد و از اول آذر مسابقات تيمي اين رشته به مدت 4 روز آغاز ميشود تا در روز جمعه 5 آذرماه سال جاري قهرمان تيمي مردان و زنان مشخص شوند.
مسابقات اسكواش بازيهاي آسيايي در بخشهاي تيمي و انفرادي در غياب بازيكنان ايراني برگزار ميشود و تنها كسري غفوري، نايب رئيس فدراسيون كه از سوي كنفدراسيون آسيا براي قضاوت بازيهاي آسيايي گوانگجو دعوت شده است، همراه با 4 داور آسيايي ديگر از كشورهاي هند و سنگاپور يكشنبه آينده راهي چين ميشود.
انتهاي پيام/
















