برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آخرين تمرين پرسپوليس پيش از سفر به کرمان / محمد پروين مصدوم شد

آخرين تمرين پرسپوليس پيش از سفر به کرمان براي بازي با تيم مس تا حدي تحت الشعاع مصدوميت محمد پروين هافبک-مهاجم اين تيم قرار گرفت.

 در اواسط تمرين امروز (سه شنبه) سرخ پوشان که از ساعت 15:30 و پشت درهاي بسته در زمين چمن مجموعه درفشي‌فر برگزار شد پروين در هنگام کنترل يک توپ ارسالي دچار مصدوميت شد. مصدوميتي که توقف دو دقيقه‌اي تمرين را به همراه داشت.

زرينه پس از معاينه رباط پاي محمد پروين و انجام مداواي اوليه و پس از مشورت با دايي، پروين را به خانه فرستاد.

مجتبي زارعي که خود نيز با مشکل مصدوميت رو به روست براي دقايقي به گفت و گو و دلداري دادن به محمد پروين پرداخت و پس از آن سراغ زرينه رفت و با او درباره مصدوميت خود صحبت کرد.

با وجودي که تمرين ساعت 15:30 آغاز مي‌شد اما بسياري از بازيکنان از ساعت 15 خود را به محل تمرين رسانده بودند. مسعود عالي‌پور آناليزور تيم فوتبال پرسپوليس در تمرين امروز دقايقي را به گفت و گو با علي دايي پرداخت.

در زمان استرحت کوتاه بين تمرين، حسين عبدي و محمدرضا مولايي با يکديگر مسابقه پرتاب نيزه دادند.
تاریخ: 1389/8/18
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: