برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال/ برتري مس برابر پرسپوليس و توقف استيل‌آذين در نيمه اول

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال مس كرمان در نيمه اول برابر پرسپوليس به برتري رسيد و استيل‌آذين در ورزشگاه خانگي خود مقابل ملوان متوقف شد.


به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار مس و پرسپوليس از ساعت 16:30 در ورزشگاه باهنر كرمان و در حضور حدود 18 هزار تماشاگر آغاز شد و در نيمه اول با برتري يك بر صفر ميزبان خاتمه يافت. نبي الله باقري‌ها در دقيقه 2 براي مس گلزني كرد.
هدايت ممبيني داور مسابقه به حسين بادامكي و عليرضا محمد از پرسپوليس كارت زرد نشان داد.
پرسپوليس 27 امتيازي و در رده دوم جدول است و مس 23 امتيازي در رده پنجم جدول است. مس كرمان 11 هفته است كه شكستي نداشته است.

در ديگر ديدار اين هفته كه همزمان با اين مسابقه برگزار شده استيل آذين در ورزشگاه دستگردي برابر ملوان در نيمه اول با تساوي بدون گل متوقف شد.
امروز صبا قم نيز در ورزشگاه خانگي خود برابر تراكتورسازي به تساوي بدون گل رسيد.
ساير ديدارهاي اين هفته روز آينده برگزار مي‌شود كه در يكي از ديدارهاي مهم استقلال ميزبان شاهين بوشهر است.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/8/22
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: