برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/هفته سيزدهم ليگ برتر انگليس/ آستون‌ويلا- منچستريونايتد؛‌ رقابت هوليه - فرگوسن

خبرگزاري فارس: هفته سيزدهم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس با تقابل تفكرات دو مربي معروف اين مسابقات آغاز مي‌شود.


به گزارش خبرگزاري فارس اين پيكارها فردا عصر (شنبه‌) با انجام ديدار آستون‌ويلا و منچستريونايتد در ويلا‌پارك آغاز خواهد شد. تيم ميزبان كه امسال با ژرار هوليه، سرمربي سال‌هاي دور ليورپول و تيم ملي فرانسه به تدريج سامان گرفته، مقابل منچستريونايتدي مي‌ايستد كه 25 سال است تحت رهبري فرگوسن اسكاتلندي است و با باورهاي خاص اين مربي برجسته هدايت مي‌شود.
اين دو مربي كه در گذشته نيز رقابت‌ محسوسي در اين پيكارها داشتند، درصدد هستند با اعمال بهترين قالب تاكتيكي، نتيجه را به سود خود كنند.

ويلايي‌ها اكنون با 16 امتياز در رده دهم جدول حضور دارند ولي ميهمان صاحب‌نام با 24 امتياز صاحب رده دوم است.
در اين تاريخ منچسترسيتي كه چهارشنبه گذشته در دربي با همشهري يونايتدي به تساوي بدون گل رسيد، ميزبان بيرمنگام است. تاتنهام نيز در وايت‌هارت لين از بلكبرن پذيرايي خواهد كرد.

برنامه ساير مسابقات به اين شرح است:
نيوكاسل - فولام
وستهام - بلكپول
ويگان - وست‌برومويچ‌آلبيون
ولورهامپتون - بولتون
استوك‌سيتي- ليورپول

جدول رده‌بندي:
1-چلسي 28 امتياز
2-منچستريونايتد 24امتياز
3-آرسنال 23 امتياز
4-منچسترسيتي 21 امتياز
5-نيوكاسل 17 امتياز
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/8/22
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: