اردوي تيم ملي هاكي در مهديشهر پايان يافت
ورزش. هاكي. تيم ملي. اردو
سمنان - اردوي تيم ملي هاكي جمهوري اسلامي ايران كه با هدف آمادهسازي تيم براي شركت در رقابتهاي جهاني لهستان در مهديشهر استان سمنان در جريان بود روز جمعه به پايان رسيد.
در اين اردو كه به مدت يك هفته در سالن ورزشي مهديشهر برگزار شد بازيكنان تيم ملي زير نظر كادر فني مراحل آمادهسازي را طي كردند.
مربي تيم ملي هاكي ايران به خبرنگارايرنا گفت: بازيكنان تيم ملي خود را براي شركت در رقابتهاي جام جهاني لهستان آماده ميكنند و اين اولين اردو در اين زمينه بود.
محمدعلي ملك احمدي افزود:در پايان اين اردو ۱۶بازيكن براي شركت دررقابتهاي تداركاتي خارج كشور انتخاب شدند.
وي اعلام كرد: اعضاي تيم ملي براي كسب آمادگي بيشتر به دو اردو و تورنمنت خارجي در كشورهاي جمهوري چك و روسيه اعزام ميشود.
وي گفت: اعضاي تيم ملي پس از استراحت چند روزه، بيست و پنجم آبان ماه به جمهوري چك اعزام ميشوند.
وي گفت: در اين اردو تيم ملي ايران در يك تورنمنت خارجي با شركت ۱۰ تيم اروپايي شامل اسكاتلند، اتريش، اوكراين، سوئيس، ايرلند، روسيه و تيم ملي چك شركت ميكند.
وي يادآورشد اين بازيها از بيست و ششم آبان تا پنجم آذرماه در جمهوري چك برگزار ميشود.
ملك احمدي همچنين گفت: پس از اين بازيها، تيم ملي عازم روسيه ميشود و پس از يك اردوي چهار روزه در يك رقابت بينالمللي هاكي نيز در اين كشور شركت ميكند.
وي گفت: در اين رقابتها نيز تيمهايي از آلمان، هلند، اوكراين، روسيه، استراليا، آلباني و ايران شركت دارند.
مربي تيم ملي هاكي ايران روند برگزاري اردوي تيم ملي را در مهديشهر خوب توصيف كرد و افزود: در اين اردو كه از جمعه گذشته آغاز شده ميزان آمادگي جسماني بازيكنان به ۷۰تا ۸۰درصد رسيده است.
وي ابراز اميدواري كرد تا بازيهاي جام جهاني ميزان آمادگي بازيكنان تيم ملي با توجه به اردويهايي كه در پيش است به بالاترين حد خود برسد.
وي ادامه داد : بازيكنان در اردوي مهديشهر به مرور كارهاي تاكتيكي و تكنيكي و سيستمهاي حمله و دفاع و هماهنگي بين خطوط پرداختند.
در اردو مهديشهر ۲۲بازيكن هاكي از تيمهاي هاكي استانهاي حضور داشتند رقابتهاي هاكي جام جهاني لهستان از پانزدهم تا بيست و چهارم بهمن ماه برگزار ميشود.ك/۳
















