برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مديرعامل شاهين بوشهر: داور يار دوازدهم استقلال بود

ورزش. توپي. فوتبال. ليگ
تهران- مديرعامل باشگاه شاهين بوشهر با انتقاد شديد از سعيد بخشي زاده گفت: داور در مسابقه ما برابر استقلال يار دوازدهم حريف بود.

به گزارش روز شنبه ايرنا، مجيد كنگاني كه پس از پايان مسابقه برابر اسقلال به عملكرد داور اين ديدار اعتراض داشت، خاطرنشان كرد : در حالي كه تماشاگران شاهين بوشهر با تشويق‌ها و حمايت‌هاي خود يار دوازدهم ما به حساب مي‌آمدند اما گويا بخشي زاده با اعلام دو پنالتي به سود استقلال به كمك اين تيم آمده و يار دوازدهم آنها بود.

وي ادامه داد: سه روز است كه به مسعود عنايت رييس كميته داورن تماس مي گيرم تا از وي بخواهم داور را عوض كند اما عنايت گوشي خود را خاموش كرده است. مي‌خواهم به رييس كميته داوران بگويم شايد كسي كار مهمي داشته باشد كه شما تلفن همراه خود را خاموش كرده ايد.

مديرعامل باشگاه شاهين بوشهر تاكيد كرد: مجبور شدم اعتراضم را پيش از مسابقه به شهبازي ديگر مسئول در فدراسيون فوتبال برسانم كه متاسفانه ترتيب اثر داده نشد.

كنگاني فوتبال ايران را عقب تر از كشور كره شمالي دانست و يادآور شد:
ادعا مي‌كنيم كه كره شمالي ضعيف‌ترين ليگ فوتبال را دارد اما مي‌بينيم كه تيم آنها در تمام رده‌هاي سني مدال مي‌آورد اما ما با وجود ادعاهاي بسيار به هيچ جا نمي‌رسيم.

وي افزود: وقتي هم كساني مثل علي دايي نسبت به عملكرد داوران اعتراض مي كنند ، از او ناراحت مي‌شوند ، آن وقت عملكرد خودشان را نمي‌بينند.

مديرعامل باشگاه شاهين بوشهر با تاكيد بر اين كه در بين دو نيمه قصد بيرون كشيدن تيمش را نداشته است ، گفت: داور در نيمه اول بر خلاف جريان بازي دو فرصت در اختيار استقلال قرار داد و از طرف ديگر يك پنالتي براي ما نگرفت.

وي در مورد احتمال تعويض كادر فني خاطرنشان كرد: خودتان ارزيابي كنيد.

تيم ما در اين بازي ضمن ارايه يك بازي خوب چندين فرصت مسلم گلزني را از دست داد ولي با اين حال از عملكرد تيم راضي هستم و بهتر است فعلا در مورد تعويض كادر فني اظهار نظر نكنم.

تيم فوتبال استقلال با دو پنالتي توانست پانزدهمين ديدارش برابر شاهين بوشهر را با نتيجه ‪ ۲‬بر يك به سود خود به اتمام برساند.

كنگاني پس از پايان ديدار به سمت تيم داوري رفت و در حالي كه آنها را از زمين تا رختكن بدرقه مي‌كرد به عملكردشان اعتراض كرد .




تاریخ: 1389/8/23
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: