برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در واکنش به پخش آهنگهای غیرمجاز؛ استقلالی ها: همه اینها توطئه است

رئيس کانون هواداران باشگاه استقلال در خصوص اظهارنظر برخي رسانه‌ها درباره پخش آهنگ‌هاي غيرمجاز از راديو ورزشگاه آزادي در جريان ديدار تيم‌هاي استقلال و شاهين بوشهر گفت: معتقدم اين شايعات هجمه‌اي است که از طرف مطبوعات زرد قرار است عليه استقلال شروع شود چون آنها مي‌بينند هوادار استقلال حاشيه ندارد.

غلامرضا سعادتي ادامه داد: آنها حتي اعتراض هواداران را به اسم فحاشي گذاشتند که اين اصلا درست نيست. آنها از اينکه مي‌بينند تماشاگر استقلال حاشيه ندارد، ناراحت مي‌شوند. راديو ورزشگاه متعلق به ورزشگاه آزادي نيست و مسئولان ورزشگاه طبق هماهنگي، اين راديو را در اختيار کانون هواداران گذاشته‌اند. مسئوليت تمام آهنگ‌هايي که از آن پخش مي‌شود با ماست.

وي ادامه داد: تمام آهنگ‌ها همگي شاد و گزينشي از بين آهنگ‌هاي داخلي هستند و مسئله غير مجاز بودن اين آهنگ‌ها برداشت شخصي برخي خبرنگاران بوده است. آهنگ‌ها نيز همگي بر مبناي هنجارهاي داخلي انتخاب شده‌اند که شامل موسيقي عربي، ترکي و بوشهري بوده‌اند با اين شرايط ما به هيچ عنوان از فعاليت‌هاي خود عقب‌نشيني نخواهيم کرد.

 

تاریخ: 1389/8/25
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: