برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خوردبين تاخير داشت، دايي هندبال بازي كرد

تمرين پرسپوليس بعدازظهر امروز برگزار شد.

پرسپولس كه جهت آماده سازي مقابل ديدار روز 30 آبان با داماش گيلان در جام حذفي تمريناتش را پيگيري مي‌كند از ساعت 15:30 امروز در ورزشگاه درفشي فر تهران زير نظر علي دايي كارهاي تاكتيكي را مرور كرد.

* ملي پوشان پرسپوليس به همراه بازيكنان تيم اميد در تمرين امروز حضور نداشتند.

* محمد پروين و مجتبي زارعي به دليل مصدوميت از غايبان تمرين امروز بودند. گفته مي‌شود محمد پروين قرار است mri مجدد از پاي خود گرفته تا پزشكان آخرين تصميم گيري را انجام دهند.

* محمود خوردبين با 20 دقيقه تاخير به محل تمرين اين تيم رسيد.

* ضياء آذري مدير مجموعه ورزشي آزادي و مهدي اربابي با حضور در محل تمرين پرسپوليس دقايقي به تماشاي كارهاي تاكتيكي آنها پرداختند. علي دايي به محض مشاهده اين 2 به سمت آنها رفت و به آنها خوشامد گفت.

* حدود 30 نفر از هواداران حضور داشتند.

* سرمربي پرسپوليس در طول تمرين بارها و بارها براي بازيكنان اين تيم نكات تاكتيكي را يادآور شد.

* ابراهيم شكوري به دويدن دور زمين پرداخت.

* دويدن دور زمين، استارت‌هاي كوتاه، هندبال، فوتبال در نيمي از زمين از برنامه‌هاي اصلي تمرين اصلي تيم پرسپوليس بود كه دايي در بخش هندبال در بين بازيكنان حضور پيدا كرد و آمادگي خود را نشان داد.

قرار است پرسپوليس فردا را به استراحت بپردازد و روز چهارشنبه تمرين كند.
 

تاریخ: 1389/8/27
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: