برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

چزاره پراندلی: اگر کاسانو رفتارش را درست کند، باز هم به تیم ملی دعوت می شود

چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، تایید کرد که کاسانو به این زودی ها دیگر به تیم ملی دعوت نخواهد شد اما گفت که پل های پشت سر او به طور کامل خراب نشده است.

او گفت که مهاجم سمپدوریا باید هوشیار باشد و بتواند به خوبی این شرایط دشوار را کنار بگذارد. درگیری کاسانو با رئیس باشگاه سمپدوریا او را در شرایط بدی قرار داده است اما پراندلی برای او اندک شانسی قایل است.

 پراندلی در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" فکر نمی کنم دعوت از بازیکنی که به دلایل انظباطی از تیمش کنار گذاشته شده است، درست باشد.

ما همیشه گفته ایم که کاسانو برای عبور از مشکلات نیاز به کمک دارد اما فکر می کنم او می تواند مشکلاتش را حل کند.

نمی دانم چه اتفاقی میان کاسانو و مدیر باشگاه سمپدوریا رخ داده است اما من او را از تیم ملی کنار نگذاشته ام. او می داند که با داشتن مشکل در سمپدوریا نمی تواند به تیم ملی دعوت شود.

اگر او رفتارش را درست کند و به ترکیب سمپدوریا بازگردد یا به تیم دیگری بپیوندد، می تواند باز هم برای ایتالیا بازی کند."  

 
تاریخ: 1389/8/27
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: