برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ليگ برتر فوتبال؟ توقف تيم ذوب آهن اصفهان مقابل فولاد خوزستان

ورزش. ورزش‌هاي توپي. فوتبال
اهواز- تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان عصر امروز(يكشنبه) درچارچوب رقابت‌هاي ليگ برتر مقابل تيم فولاد خوزستان متوقف شد.

به گزارش يكشنبه ايرنا؟ ديدار معوقه اين ‪ ۲‬تيم كه از هفته پانزدهم رقابت هاي ليگ برتر در ورزشگاه تختي اهواز برگزار شد با نتيجه ‪ ۲‬بر ‪ ۲‬به پايان رسيد.

براي تيم ذوب آهن در اين بازي ايگور كاسترو و حسين ماهيني در دقايق ‪ ۴‬و ‪ ۲۷‬گلزني كردند.

گل‌هاي تيم فولاد خوزستان را نيز سيامك سرلك دردقيقه ‪ ۳۵‬و باكاري دياكيته در دقيقه ‪ ۶۷‬براي اين تيم به ثمر رساندند.

يداله جهانبازي قضاوت اين ديدار را برعهده داشت. سعيد زارع و غلام آموزگار كمك‌هاي جهانبازي دراين بازي بودند.

داوراين بازي با نشان دادن كارت زرد به سيامك سرلك از تيم فولاد خوزستان و محمد حسيني، ايگور كاسترو و فرشيد طالبي از تيم ذوب آهن اصفهان آنها را جريمه كرد.

همچنين مجيد صالح مربي تيم ذوب آهن به دليل اعتراضات مكرر به نحوه قضاوت داور در اين ديدار از زمين بازي اخراج شد.

مسوولان و بازيكنان تيم فولاد خوزستان پيش از آغاز اين ديدار با اهداي تاج گل به مسوولان ، كادر فني و بازيكنان تيم ذوب آهن اصفهان به دليل كسب عنوان نايب قهرماني در جام قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا از آنان قدرداني كردند.








تاریخ: 1389/9/1
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: