کمالوند: به يک گل هم راضي بودم، اما 5 گل زديم
فراز كمالوند سرمربي تيم تراکتورسازي بعد از پيروزي پرگل در بازي جام حذفي مقابل شهرداري تبريز گفت: فكر نميكردم 5 گل به شهرداري بزنيم و به يك گل هم راضي بوديم. بازي بسيار خوبي بود و بازيكنان من همه توقعات را برآورده كردند.
كمالوند ادامه داد: پس از اين كه چهار گل به ثمر رسانديم، بازيكنانم مانند يك بازي دستگرمي به بازي ادامه دادند و همين باعث شد كه شهرداري دو گل وارد دروازه ما كند، اما پس از آن ما يك بار ديگر بازي را در دست گرفتيم و توانستيم گل بعدي را هم به آنها بزنيم. فكر نميكردم امروز بتوانيم پنج گل را به شهرداري بزنيم. در عين حال از همه چيز راضي هستم.
فراز كمالوند با اشاره به مذاكره تراكتورسازي با عماد رضا گفت: ما براي نيم فصل با بعضي از بازيكنان صحبت كرديم. از جمله در حال انجام مذاكره با عماد رضا هستيم كه در اين خصوص بايد بگويم كرار جاسم بازيكن ما با اين بازيكن صحبت كرده و عماد رضا هم گفته كه اگر رضايتنامهام را از الزمالك بگيرم، حاضرم به صورت مجاني براي تراكتورسازي بازي كنم!
سرمربي تراكتورسازي در مورد اخراج علي عليزاده هم گفت: عليزاده كار بچگانهاي كرد و من حتما او را جريمه نقدي خواهم كرد.
















