برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

روش انتخاب داوران براي جام ملت‌هاي فوتبال آسيا تاييد شد

کميته داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا امروز با نايب رئيس AFC تشکيل جلسه داد و روش تعيين داوران براي جام ملت هاي آسيا 2011 را تاييد کرد.

به نقل از سايت رسمي كنفدراسيون فوتبال آسيا، براي تضمين بي طرفي در تعيين داوران، افرادي که براي تعيين داوري تصميم مي گيرند خارج از شانزده کشوري هستند که در جام ملت هاي آسيا 2011 حضور دارند.

قرار است پيش نويس تعيين داوران توسط ناظران و مدرسان داوري تعيين شود و بعد به تاييد دو عضو کميته داوران برسد و در آخر براي تاييد نهايي به مدير مسابقات ارسال شود. در اين کميته همچنين روش پيشرفت و توسعه کار دوران به تصويب رسيد.

در اين برنامه دو ساله نزديک به 20 داوري پايين تر از 35 سال انتخاب مي شوند و عملکرد آنها زير نظر مدرسان AFC قرار مي گيرد. آنها در اين مدت به داوران نمره مي دهند و با اين ارزيابي داوران مي توانند شانس حضور در بازيهاي نوجوانان و جوانان و مسابقات انتخابي را پيدا کنند. استفاده از کمک داوران بيشتر در بازيهاي پرزيدنت کاپ آسيا هم به تصويب رسيد.

حاصل کار برنامه پروجکت فيوچر هم توضيح داده شد که 6 نفر از 20 داور گروه سال 2007 اکنون جزو داوران فيفا هستند.

دراين جلسه توضيح داده شد که يوئيچي نيشيمورا از ژاپن براي قضاوت در باشگاه هاي جهان تعيين شده و او را تورو ساگا و ناگي توشيوکي از ژاپن همراهي خواهند کرد.

همه تصميمات کميته داوران براي تصويب نهايي به کميته اجرايي کنفدراسيون فوتبال آسيا ارجاع داده خواهد شد.
تاریخ: 1389/9/1
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: