برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

داوران ليگ برتر فوتبال اسكاتلند اعتصاب مي‌كنند

ورزش. اسكاتلند. اعتصاب. داوران فوتبال
لندن - داوران مسابقات فوتبال ليگ برتر اسكاتلند تصميم گرفته‌اند در روزهاي شنبه و يكشنبه هفته آينده دست به اعتصاب بزنند و از قضاوت در مسابقات فوتبال خودداري كنند.

به گزارش ايرنا به نقل از رسانه‌هاي محلي، داوران اسكاتلندي به آنچه كه توهين‌ها و تهديدات برخي از بازيكنان، مربيان و تماشاگران عليه خود و حتي خانواده هايشان خوانده اند، معترض هستند.

اتحاديه داوران ارشد اسكاتلند روز دوشنبه به اتحاديه فوتبال اسكاتلند اطلاع داد كه داوران از قضاوت در مسابقات شنبه و يكشنبه آينده خودداري خواهند كرد.

بحث در مورد داوري مسابقات ليگ برتر اسكاتلند در ماه گذشته كه يكي از داوران در جريان مسابقه دو تيم سلتيك و داندي يونايتد نظر خود را در مورد يك ضربه پنالتي كه ابتدا به تيم سلتيك داده شده بود، تغيير داد بالا گرفت و انتقادات شديدي از جمله از سوي مربي و بازيكنان سلتيك عليه داوري مسابقات ليگ برتر اسكاتلند مطرح شد.

رييس اتحاديه فوتبال اسكاتلند عصر امروز اعلام كرد كه همه تلاش خود را به كار خواهد گرفت تا داوران را از تصميم خود به برگزاري اعتصاب منصرف كند.

جورج پيت گفت: اين روز غم انگيزي براي فوتبال اسكاتلند است.

در صورت اصرار داوران ليگ برتر اسكاتلند به اعتصاب احتمال دارد كه مسابقات برنامه ريزي شده براي هفته آينده لغو شود.

گفته مي‌شود مقامات اتحاديه فوتبال اسكاتلند موضوع كمك گرفتن از داوران ايرلند شمالي، ولز و انگليس را نيز مدنظر دارند تا به هر نحو ممكن از ايجاد وقفه در مسابقات ليگ برتر اسكاتلند جلوگيري كنند.








تاریخ: 1389/9/1
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: