مجموعه ورزشي مادران و كودكان زنجان، همزمان با سفر رييس جمهور افتتاح مي شود
ورزش. داخلي. مجموعه ورزشي. سفر سوم رييس جمهور
زنجان- معاون ورزشي اداره كل تربيت بدني استان زنجان، از افتتاح مجموعه ورزشي مادران و كودكان زنجان در نخستين روز از سفر رييس جمهور به استان، خبرداد.
علي جوان دوشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: عمليات اجرايي اين مجموعه كه از مصوبات سفر سال ۸۲رهبر معظم انقلاب به استان است، در سال ۸۴آغاز شده بود.
وي، با بيان اينكه مجموعه ورزشي مادران و كودكان زنجان، روز سه شنبه به دست معاون اول رييس جمهور افتتاح خواهد شد، گفت: اين مجموعه در زميني به وسعت ۲۷هزار مترمربع و با زيربناي چهارهزار و ۲۰۰متر مربع در شهر زنجان احداث شده است.
جوان، افزود: براي ساخت اين مجموعه ورزشي ۴۲ميليارد ريال هزينه شده است.
معاون ورزشي اداره كل تربيت بدني استان زنجان، با اشاره به اينكه اين مجموعه ورزشي شامل سالن چند منظوره، دو سالن تمريني و يك سالن ايروبيك و بدنسازي است، گفت: با بهره برداري از اين مجموعه بستر لازم براي رشد و توسعه ورزش بانوان در استان فراهم خواهد شد.
















