پروين : در نيم فصل دوم استيل آذين متفاوتي را خواهيد ديد
علي پروين در خصوص نمايش تيم استيل آذين مقابل نفت مسجدسليمان در چارچوب جام حذفي گفت : بازي خوبي بود و هر دو تيم بازي قدرتمندانه اي را ارائه دادند. خوشبختانه استيل آذين توانست بهتر و هدفمندتر بازي کند و در اکثر دقايق بر حريف پرانگيزه خود برتري داشت. هافبک هاي دو تيم نقش تعيين کننده اي در اين بازي داشتند و خط مياني استيل آذين توانست کنترل توپ و ميدان را در اختيار گرفته و نبض بازي را در دست بگيرد.
وي ادامه داد : بازيکنان استيل آذين تا حدودي مشکل بدني داشتند اما خوشبختانه با فشاري که در تمرينات توسط کادرفني به آنها وارد شد تا حدودي اين مشکل برطرف شده و توانستند 90 دقيقه پا به پاي تيم سختکوش و دونده نفت مسجدسليمان بدوند و در نهايت پيروز ميدان باشند.
پروين در پايان گفت : مطمئنا اين پيروزي باعث مي شود که مشکل روحي _ رواني بازيکنان تيم هم برطرف شود و با استفاده از يک تعطيلي در ميان بازي هاي ليگ مشکل بدني بازيکنان را هم به طور کانل برطرف مي کنيم. بازيکنان استيل آذين دوست دارند که اين تيم را به جايگاه اصلي اش بازگردانند و با جديت در تمرينات و تلاش بيشتر اين هدف دور از دسترس نخواهد بود. بي شک در نيم فصل دوم استيل آذين متفاوتي را خواهيد ديد.
















