برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فوتباليست هايي که خواننده و بازيگر شدند از دهه 40 تا کنون

هفته گذشته آلبوم همه چيم تو با خوانندگي رضا عنايتي به بازار آمد تا نام مهاجم سپاهان هم در کنار فوتباليست‌هايي قرار بگيرد که از عالم ورزش پا به دنياي هنر گذاشته‌اند و مي‌خواهند هواي تازه‌اي را تجربه کنند....

عنايتي به گفته خودش سه سال منتظر دريافت مجوز بوده تا اينکه بالاخره هفته پيش با ورود آلبومش به بازار صدايش به خانه‌هاي مردم راه پيدا کرد. قبل از مهاجم سابق استقلال هم بازيکنان زيادي بوده‌اند که وسوسه دنياي هنر آنها را به اين وادي کشانده است.

بعضي از آنها جلوي دوربين رفته‌اند تا چهره‌شان روي پرده سينماها خودنمايي کند و برخي هم وارد دنياي خوانندگي شده‌اند و عکسشان روي جلد کاست‌ها، هواداران آنها را مهمان تجربه جديدي کرده است.

عزيز اصلي


عزيز اصلي دروازه‌بان مشهور دهه 40 پرسپوليس و دارايي، اولين فوتباليستي است که وارد دنياي هنر شد. او علاقه زيادي به بازيگري داشت و اين بار سال 44 بود که با پيشنهاد ساموئل خاچيکيان در فيلم «بي‌عشق هرگز» بازي کرد. مرحوم خاچيکيان درباره انتخاب اصلي براي فيلمش گفته است «او چهره‌اي سينمايي داشت. من هم خيلي به فوتبال علاقه داشتم. زماني که تيم روماني به ايران آمد، تيم ايران در نيمه اول 3 يا 4 گل خورد، دروازبان ما بياتي بود ولي نيمه دوم عزيز اصلي درون دروازه قرار گرفت.

تيم ملي ايران قهرمان آسيا

البته حضور شاهرخي برخلاف اصلي روي پرده‌ها تنها به يک فيلم خلاصه شد. شاهرخي که به خاطر شوت‌هاي سرکش و نفوذهاي بي‌امانش شناخته شده بود، شيفته سينما بود و سرانجام سال 55 بود که به آرزويش رسيد و در فيلم «علف‌هاي هرز» نقش آفريني کرد. اين اولين و آخرين حضور مدافع قديمي پرسپوليس و تيم ملي در عرصه سينما بود.


مجيد سبزي و غلام فتح‌آبادي

ايستاده از راست: دكتر مصطفي عرب(دارايي-عقاب)-مرحوم مهراب شاهرخي(شاهين-پرسپوليس)-حسين فرزامي(تاج)-عزيز اصلي(دارايي-پرسپوليس)-حسن حبيبي(تاج-پاس)-اصغر شرفي(پاس)


من به او پيغام دادم اگر گل نخورد از او در فيلم بعدي‌ام استفاده مي‌کنم. او هم با شيرجه‌هاي معروفش کاري کرد که ايران در نيمه دوم گل نخورد و من هم به قولم وفا کردم و در فيلم «بي‌عشق هرگز» به او بازي دادم. اصلي از سال 44 تا 50 در هشت فيلم سينمايي بازي ‌‌کرد و به خاطر چهره‌اش معمولاً در نقش‌هاي منفي ظاهر مي‌شد.

مهراب شاهرخي


مهراب شاهرخي، بازيکن سال‌هاي دور تيم ملي ايران و پرسپوليس ديگر فوتباليستي است که وارد عرصه سينما شد.
 

سريال «به سوي افتخار» اولين سريالي بود که پس از انقلاب با موضوع فوتبال در اوايل دهه هفتاد از تلويزيون پخش شد. اين سريال ماجراي يک تيم محلي فوتبال بود و چند فوتباليست قديمي هم در آن به ايفاي نقش پرداختند. مرحوم مجيد سبزي و غلام فتح‌آبادي دو بازيکن سابق پرسپوليس بودند که سال‌هاي 74 و 75 جلوي دوربين سيروس مقدم رفتند تا حضور فوتبالي‌ها در عرصه هنر پس از انقلاب دوباره به جريان بيفتد.


جواد زرينچه


جواد زرينچه کاپيتان دهه 70 استقلال را که يادتان هست. او هم سال 78 بود که با بازي در فيلم «مثلث آبي» نامش در رديف فوتباليست‌هايي قرار گرفت که روي پرده سينما رفته‌اند.

در اين سال فيلم «مثلث آبي» با سرمايه‌گذاري علي فتح‌الله زاده، مدير عامل وقت استقلال جلوي دوربين رفت و زرينچه در اين فيلم نقش خودش را بازي کرد. اين فيلم ماجراي نوجوان علاقه‌مند به استقلال است که به او مي‌گويند: «ممدآبي». محمد که همراه خانواده‌اش زندگي فقيرانه و نجيبي دارد در يک فروشگاه ورزشي با جواد زرينچه آشنا مي‌شود و مدافع آبي‌ها که از فداکاري اين نوجوان خوشش آمده سعي مي‌کند به خانواده او نزديک شود و مشکلات آنها را حل کند.


علي پروين و حميد استيلي


اواخر دهه 70 بود که چهره علي پروين و حميد استيلي در کنار فاطمه گودرزي بازيگر نام آشناي سينماي ايران روي پرده‌ها رفت. «فوتباليست‌ها» به کارگرداني علي اکبر ثقفي، فيلمي بود که پروين و استيلي در سال 79 در آن بازي کردند تا آنها هم حضور جلوي دوربين را تجربه کرده باشند.
 

در اين فيلم پروين نقش سرمربي تيم بچه‌هاي بي‌سرپرست و حميد استيلي نقش يک مددکار و عضو افتخاري سازمان بهزيستي را بازي کردند.


احمدرضا عابدزاده


احمدرضا عابدزاده به خاطر چهره فتوژنتيکش از جمله فوتباليست‌هايي بود که همواره مورد توجه کارگردان‌هاي سينما براي بازيگري بود. عابدزاده سرانجام سال 78 جلوي دوربين کاظم معصومي رفت و با بازي در فيلم «ازدواج غيابي» پا به عرصه بازيگري گذاشت. البته حضور دروازه‌بان سابق پرسپوليس و تيم ملي تنها به همين يک فيلم خلاصه شد و پس از آن ديگر عابدزاده دور سينما را خط کشيد.
 

ماجراي فيلم «ازدواج غيابي» يک داستان خيالي است که مبناي واقعي ندارد و زندگي شخصي و خصوصي عابدزاده را روايت مي‌کند. البته بازي عابدزاده در اين فيلم چندان هم براي سازندگان آن بي‌دردسر نبود و اواسط فيلمبرداري بود که عابدزاده به خاطر اختلاف مالي‌اش با تهيه‌کننده از بازيگري در اين فيلم انصراف داد و بقيه داستان بدون حضور عابدزاده فيلمبرداري شد.


علي انصاريان


مجموعه‌هاي طنز تلويزيوني هم از حضور بازيکنان فوتبال بي‌نصيب نماند و علي انصاريان اولين فوتباليستي بود که با بازي در اين مجموعه‌ها توانايي‌هايش را در عرصه بازيگري به نمايش گذاشت! انصاريان در مجموعه 90 قسمتي «زير آسمان شهر» که سري اول آن سال 78 از تلويزيون پخش شد، براي دقايقي به ايفاي نقش پرداخت
 

البته محمد برزگر ديگر بازيکن پرسپوليس و همچنين فرزادمجيدي، هافبک آن روزهاي استقلال هم ديگر فوتباليست‌هايي بودندکه در کنار انصاريان در اين مجموعه جلوي دوربين مهران غفوريان رفتند. انصاريان همچنين به همراه عليرضا نيکبخت واحدي در يکي از قسمت‌هاي سري دوم مجموعه زير آسمان شهر که سال 80 پخش شد، هم بازي کرد.


نيما نکيسا


«خدا کنه بارون بياد» اين عنوان اولين آلبوم نيما نکيساست که چند سال پيش وارد بازار شد تا اين دروازه‌بان سابق تيم ملي هم در رديف فوتباليست‌هاي هنرمند قرار بگيرد. نکيسا اوايل نوازنده بود ولي در ادامه با توجه به صداي خوبي که داشت روبه خوانندگي آورد.


انتشار آلبوم «خدا کنه بارون بياد» اولين قدم جدي او در اين راه بود که او کنسرت هم برپا کرد و ويدئو کليپ يکي از قطعات آلبومش به نام «عروس‌بندر» بارها از شبکه‌‌هاي ماهواره‌اي پخش شد. او همچنين به گفته‌ خودش بارها با پيشنهاد بازيگري روبه‌رو شده که به خاطر نداشتن علم اين کار به آنها جواب رد داده است.


مهرداد ميناوند


«هميشه دوستانم مي‌گفتند که صدايم خوب است و من هم به خودم قبولاندم که مي‌توانم خواننده خوبي باشم» اين را مهرداد ميناوند مي‌گويد. او هم در کنار نکيسا دومين فوتباليستي است که روبه خوانندگي آورده است.

کليپ «مادر» با صداي ميناوند چند سال پيش از تلويزيون ايران پخش شد و مورد استقبال قرار گرفت. او پس از خداحافظي از فوتبال اين روزها به طور جدي‌تر وارد عرصه موسيقي شده هر چند تلاش‌هاي او براي به بازار فرستادن اولين آلبومش به نام «تک‌ستاره» تاکنون بي‌نتيجه بوده است.


رضا عنايتي


هفته پيش براي رضا عنايتي يک هفته به ياد ماندني بود. او بعد از چند سال دوندگي سرانجام توانست اولين آلبومش را با نام «همه چيم تو» به بازار بفرستد. 

عنايتي پس از ميناوند و نکيسا سومين بازيکني است که وارد دنياي خوانندگي شده است. او گفته است در صورتي که استقبال مردم از آلبوم اولش خوب باشد با انگيزه بيشتري براي تهيه آلبوم دوم تلاش خواهد کرد.

کريم باقري و آرش برهاني
مجموعه‌هاي تلويزيوني ماه رمضان امسال براي هواداران فوتبال يک سورپرايز داشت و آن هم بازي کريم باقري و آرش برهاني در سريال «در مسير زاينده رود» بود . که اين دو بازيکن با پيشنهاد حسن فتحي جلوي دوربين او رفتند و نقش خودشان را در اين مجموعه بازي کردند که براي آزادي يک فوتباليست محکوم به اعدام، تلاش مي‌کردند.
 

تاریخ: 1389/9/13
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: