برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کفاشيان: ارتباط فوتبال ايران و ترکيه به انسجام برسد

نشست مشترک فدراسيون فوتبال و نمايندگان فوتبال ترکيه حوالي ظهر امروز (چهارشنبه) در سالن جلسات آکادمي ملي فوتبال برگزار شد.

در اين نشست که با حضور کفاشيان ، نبي ، عزيزمحمدي ، عليزاده ، ترابيان ، حسيني ، گل محمدي ، غفاري و کوشا مديرعامل باشگاه سايپا انجام شد در ابتداي جلسه دو طرف به معرفي اعضاي حاضر پرداختند و در ابتداي جلسه کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال ضمن خوش امد گويي به هيات ترکيه اي خواهان همکاري مشترک طرفين از طريق آکادمي ملي فوتبال و بازديد از زير ساخت ها و امکانات کمپ تيم هاي ملي شد و گفت:«ما با ترکيه روابط خوبي داريم و بارها وبارها تيم هاي ملي و باشگاهي مان در ترکيه اردو زده اند.روابط ما با فوتبال ترکيه خوب است اما انسجام يافته نيست .ما خوشحاليم که آقاي کوشا اين قدم را گذاشته اند تا اين ارتباطات از حرف به عمل تبديل شود.ما يکي از کشورهاي آسيايي هستيم که چهار سهيمه در ليگ قهرمانان داريم و در زمينه سازمان ليگ برتر آماده ايم تا با باشگاههاي ترکيه اي همکاري کنيم.همچنيني در زمينه اي بازاريابي ، بين الملل ، آکادمي ملي و مدارس فوتبال و همچنين زيرساخت هاي فوتبال از جمله چمن و چمن مصنوعي همکاري کنيم.البته نبي دبير کل فدراسيون فوتبال ، تحربيات گسترده اي در ارتباط با ترکيه دارد که مطمئنا از آنها استفاده خواهيم کرد.البته با باشگاه سايپا در زمينه پزشکي و ورزشي همکاري هايي داريم.»

کفاشيان در پايان سخنانش گفت:«هر گونه توافقي که بين شما و باشگاه سايپا اتفاق بيفتد ، فدراسيون فوتبال مي خواهد که در آن سهيم باشد.»

در ادامه نشست تانکوت مدير عامل باشگاه کارابوک با تشکر از همه کساني که در نشست حور پيدا کرده اند با معرفي همراهانش که از بخش هاي مختلف فوتبال ترکيه و رسانه هاي ترکيه و همچنين مدير عامل يک کارخانه توليد فولاد بود نشست برگزار شده را فني دانست و گفت:«همه دست اندرکاران فوتبال اينجا هستند و ما به اين خاطر خوشحاليم.ضمن اينکه انگين فيرات هم در اين جلسه حضور دارد وما او را يک ايراني – ترکيه اي مي دانيم.ما در جلسه اي که با وزير ورزش ترکيه داشتيم درباره بازي دوستانه ايران و ترکيه بحث شد و وزير ورزش ترکيه در تماس فوري که با رئيس فدراسيون فوتبال ترکيه داشت از ايشان خواست تا در اوايل ژانويه 2010 اين بازي انجام شود.همچنين اردوغان نخست وزير ترکيه هم براي انجام چنين بازي بين دو کشور اصرار دارند و توصيه هاي لازم رابه وزير ورزش ترکيه انجام داده اند.ما اميدواريم که اين بازي در اسرع وقت اتفاق بيفتد و حتي نقطه آغازي شود براي برگزاري تورنمنت باشگاهي با حضور باشگاههاي دو کشور.»

وي ادامه داد:«اميدواريم که نقطه آغازين همکاري ها با امضاي تفاهم نامه با باشگاه سايپا آغاز شود.ما مکالمه اي با وزير ورزش ترکيه داشتيم و ايشان دراين باره گفته بود که ايران و ترکيه بايد با هم متحد شوند و با توجه به تاريخ مشترک دو کشور بايد ارتباط دو کشور در زمينه ورزش بيشتر شود چرا که آناتولي شاعر شهير ترکيه در اين باره شعري با مضمون اين نکته مهم گفته که ايرانيان و ترکيه اي ها هيچ دوست بهتري به غير از يکديگر پيدا نمي کنند.ما هر کاري که براي بهبود روابط دو کشور باشد انجام مي دهيم.»

سپس نبي دبير کل فدراسيون با خيرمقدم به هيات ترکيه اي و ارتباط زيادي که فدارسيون فوتبال با ترکيه دارد و خود وي هم سفرهاي زيادي به ترکيه داشته و با بزرگان فوتبال ترکيه ارتباط داشته و دارد گفت:«فدراسيون فوتبال در بخش تيم هاي پايه ، سازمان ليگ ، توسعه بازاريابي و مسايل بين المللي آمادگي دارد تا روابطش را با ترکيه با حضور شما وسعت بخشد و در اين زمينه اميدوار است.ضمن اينکه من از آقايان فيرات و بيات هم به خاطر فراهم کردن چنين ديداري تشکر مي کنم.»

عزيزمحمدي رئيس سازمان ليگ برتر هم با خوش آمدگويي به هيات ترکيه اي ابراز خشنودي کرد که ترکيه کشوري است که ايرانيان بدون ويزا گرفتن وارد آن شوند و اين نشان از دوستي قديمي دارد.وي با معرفي ليگ برتر ايران و برنامه منظم آن ، نحوه برنامه ريزي سازمان ليگ را به هيات ترکيه اي ارائه کرد و گفت:«ليگ ايران پر تماشاگرترين ليگ آسياست و ما دوست داريم باشگاههايمان مثل استقلال ، پيروزي ، سپاهان و ذوب آهن و سايپا در در تورنمنت هاي مشترک با بهترين تيم هاي باشگاهي ترکيه شرکت کنند.

نشست با سخنراني دکتر عليزاده و معرفي فعاليت هاي آکادمي ملي فوتبال در زمينه هاي زيرساختي و آموزشي آکادمي ملي فوتبال و طرح هاي آسا ويژن و ايران ويژن با ويديو پروژکتور پايان يافت و طرفين از امکانات و زمين هاي کمپ تيم هاي ملي بازديد کردند.
 

تاریخ: 1389/9/13
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: