برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

هفته هفدهم لیگ برتر/فولادخوزستان شهرداری تبریز را گلباران کرد/ نخستین شکست درخشان رقم خورد

تیم فوتبال فولادخوزستان هفته هفدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور را با برتری پرگل مقابل شهرداری تبریز پشت سر گذاشت.

به گزارش خبرنگار مهر، در یکی از دیدارهای آغازین هفته هفدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 15 امروز جمعه تیم‌های فولادخوزستان و شهرداری تبریز در ورزشگاه تختی شهر اهواز مقابل هم صف آرایی کردند.

شاگردان مجید جلالی که برای ارتقای جایگاه خود در جدول رده بندی به پیروزی در این دیدار خانگی چشم داشتند با 4 گل مقابل میهمان تبریزی به برتری رسیدند و با 22 امتیاز به رده هفتم جدول صعود کردند.

برای تیم فولاد خوزستان در این بازی "باکاری دیاکیته" (16 و 1+90) و آرش افشین (83 و 3+90 - پنالتی) گلزنی کردند. فولاد خوزستان با 28 گل‌زده همچون استقلال تهران بهترین خط حمله لیگ برتر را در اختیار دارد.

حمید درخشان که از چند هفته قبل هدایت تیم فوتبال شهرداری تبریز را برعهده گرفته بود، امروز نخستین شکست خود با این تیم را تجربه کرد. شهرداری در رده هفدهم جدول رده بندی قرار دارد.


تاریخ: 1389/9/13
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: