جلسه با وحيد طالب لو براي مشخص شدن تكليف دروازه بان آبي ها
ورزش. توپي. فوتبال. استقلال
تهران - وحيد طالب لو دروازه بان تيم فوتبال استقلال براي مشخص شدن تكليف نهايياش با مسئولان باشگاه استقلال در جلسهاي حاضر شد.
به گزارش ايرنا، وحيد طالب لو دروازه بان استقلال كه نسبت به شرايط موجود در اين تيم و نيمكت نشيني هايش اعتراض داشت تصميم به جدايي از اين تيم در پايان نيم فصل رقابتهاي ليگ برتر گرفت.
در همين رابطه وي صبح روز شنبه با علي نظري جويباري قائم مقام باشگاه استقلال جلسهاي را برگزار كرده است تا تكليف نهايي خود براي جدايي از اين تيم را اعلام كند.
شب گذشته و پس از پايان ديدار تيمهاي فوتبال استقلال و پاس همدان پرويز مظلومي سرمربي استقلال در قسمتي از صحبت هايش گفت: وحيد طالب لو پس از ديدار با پرسپوليس از علي فتح الله زاده تقاضاي رفتن از استقلال را داده بود و اگر خودش اين شرايط را دوست ندارد ميتواند از استقلال جدا شود.
علي نظري جويباري نيز در گفت و گو با ايرنا، تاكيد كرد: جدايي طالب لو از استقلال به درخواست خود اين بازيكن صورت ميگيرد و هيچ كس به اين دروازه بان اجباري وارد نكرده است.
وي افزود: طالب لو در استقلال سابقهاي ۱۰ساله دارد و اين تيم خانه وي به حساب ميآيد و اگر طالب لو هم اكنون از تصميمش منصرف شود جابجايي وي با ميلاد زنيدپور لغو ميشود.
















