برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

هفته چهاردهم لاليگا بارسلونا و رئال مادريد پيروز شدند

جام جم آنلاين: تيم‌هاي فوتبال بارسلونا و رئال مادريد ديدارهاي خود در هفته چهاردهم رقابت هاي لاليگا را با پيروزي مقابل حريفان خود پشت سر گذاشتند.

به گزارش مهر، تيم فوتبال بارسلونا در ديدار با اوساسونا با سه گل به برتري رسيد. براي صدرنشين رقابت هاي لاليگا، پدرو (26) و ليونل مسي (65 و  84 - پنالتي)  گل زدند. براي اوساسونا در اين ديدار که در پامپلونا برگزار شد، جواد نکونام و مسعود شجاعي به طور کامل بازي کردند.

رئال مادريد در ديگر ديدار برگزار شده شب گذشته با دو گل کريستيانو رونالدو در دقايق 73 و 87 مقابل ميهمان خود والنسيا پيروز شد. آلبدا از والنسيا در دقيقه 66 اين ديدار به دليل دريافت دومين کارت زرد از زمين اخراج شد.

لوانته هم در ديگر ديدار برگزار شده شب گذشته با دو گل نانو (3) و کايسدو (59) ميهمان خود آتلتيکومادريد را برد.

اين رقابت ها امروز طبق برنامه زير پيگيري مي شود:
آلمريا - زاراگوزا
اسپانيول - اسپورتينگ گيخون
ختافه - مايورکا
مالاگا - راسينگ سانتاندر
ويارئال - سيويا
رئال سوسيه داد - آتلتيک بيلبائو

هفته چهاردهم رقابت ها دوشنبه با برگزاري ديدار تيم هاي دپورتيوو لاکرونا و هرکولس به پايان خواهد رسيد.

جدول رده بندي:
1- بارسلونا 35 امتياز - يک بازي بيشتر
2- رئال مادريد 34 امتياز - يک بازي بيشتر
3- ويارئال 27 امتياز
4- اسپانيول 25 امتياز
--------------------------------------------
18- مالاگا 10 امتياز
19- آلمريا 9 امتياز
20- رئال زاراگوزا 8 امتياز

تاریخ: 1389/9/14
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: