فرصت سازمان لیگ فوتسال به آرش بتن/ تعیین شرایط برای جذب بازیکن خارجی
به گزارش خبرنگار مهر، هیئت رئیسه سازمان لیگ فوتسال بعدازظهر امروز دوشنبه تشکیل جلسه داد. مهمترین بحثی که در این جلسه مطرح شد، تصمیم گیری در خصوص تیم آرش بتن قزوین بود که از آغاز نیم فصل دوم لیگ برتر فوتسال از شرکت در این رقابتها کناره گیری کرده است.
این تیم قزوینی که در جدول رده بندی لیگ برتر فوتسال رتبه نازل سیزدهم را در اختیار دارد، تا هفته شانزدهم لیگ فرصت دارد که به جمع تیمهای لیگ برتری بازگردد در غیر اینصورت از این رقابتها کنار گذاشته می شود و مسابقات لیگ برتر فوتسال با حضور 12 تیم و با احتساب نتایج تیمها تا هفته پانزدهم پیگیری می شود.
دیگر بحث مهم مطرح شده در نشست هیئت رئیسه سازمان لیگ فوتسال در خصوص جذب بازیکنان خارجی بود. براساس تصمیم هیئت رئیسه سازمان لیگ فوتسال هر تیم فقط می تواند بازیکنی خارجی جذب کند که سنش زیر 30 سال باشد، سابقه بازی در تیمهای ملی فوتسال کشورش را داشته باشد و کشورش جز 10 تیم برتر رنکینگ باشد. سازمان لیگ فوتسال همچنین برای جذب بازیکنان خارجی سقفی را تعیین خواهد کرد که متعاقبا اعلام خواهد شد.
















