برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مديرعامل باشگاه شاهين:حضور عمادرضا در پرسيجا جاكارتاي اندونزي صحت ندارد

ورزش. توپي. فوتبال. شاهين بوشهر
تهران - مديرعامل باشگاه شاهين بوشهر تاكيد كرد كه حضور عمادرضا در تيم فوتبال پرسيجا جاكارتاي اندونزي صحت ندارد.

مجيد كنگاني روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود : با عمادرضا صحبت هاي خود را انجام داده ايم. خبر حضور وي در اندونزي شايعه بوده و قرار است اين بازيكن تا هفته آينده در تمرينات تيم حضور يابد.

وي ادامه داد: فكر مي‌كنم عمادرضا به خاطر مشكلات خطوط هوايي و پرواز نتوانسته است به ايران بيايد. فرصت خاصي براي وي تعيين نكرده‌ايم و به احتمال زياد تا هفته ديگر به اعضاي تيم اضافه مي‌شود.

مديرعامل باشگاه شاهين با اشاره به حضور هوار ملا محمد در تيم استقلال تاكيد كرد: وقتي يك بازيكن پيشنهاد بهتري دارد، نمي‌توانيم جلوي وي را براي انقعاد قرارداد با باشگاه ديگر بگيريم. ضمن اين كه براي جذب هوار مشكلاتي داشتيم و با توجه به سهميه آسيايي فهرست تيم پر شده بود.

كنگاني در مورد احتمال جذب بازيكن ديگر خاطرنشان كرد: سهميه ليگ برتر ما پر شده است و از اين طريق نمي‌توانيم به جذب مهره‌هاي جديد دست بزنيم.

ضمن اينكه تيم ما بازيكنان خوب و توانمند زيادي دارد و فعلا تصميمي در اين باره گرفته نشده است.

وي در پايان گفت: اميدوارم بدشانسي‌هاي تيم فوتبال شاهين به پايان برسد تا به جايگاهي كه شايسته بازي‌هاي زيباي تيم ما است ، دست يابيم.

روز دوشنبه برخي از سايت‌ها نوشتند وقتي يكي از شرطهاي حضور عمادرضا در تيم شاهين يعني جذب هوار ملا محمد محقق نشده است، قيد حضور در اين تيم را زد تا به عضويت پرسيجا جاكارتاي اندونزي دربيايد.








تاریخ: 1389/9/16
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: