اصفهان قهرمان مسابقات دارت كشور شد
ورزش. داخلي. دارت
شيراز -رقابتهاي دارت كشور تحت عنوان يادواره سرداران و ۱۴هزار ششصد شهيد استان فارس روز چهارشنبه در سالن ۲۲بهمن شيراز با قهرماني تيم اصفهان پايان يافت .
به گزارش ايرنا در اين مسابقات كه در دو رده سني نوجوانان و بزرگسالان برگزارشد ۱۵۰ورزشكار در قالب ۲۴تيم از سراسر كشور حضور داشتند .
بر اساس اين گزارش پس از اينكه تيم اصفهان عنوان نخست را به خود اختصاص داد تيمهاي سمنان و فارس به ترتيب در جاي دوم و سوم قرار گرفتند .
همچنين در رده نوجوان و در بخش انفرادي نيز دانيال مكارمي از اصفهان به مقام نخست رسيد ، محمد جوينده از فارس و محمد امين كريم پور از سمنان نيز دوم و سوم شدند .
در رده بزرگسالان نيز حسن اعرابي از اصفهان به مقام اول دست يافت ، جواد يزدي زاده از سمنان بر سكوي دوم ايستاد و محمد علي كريمي از يزد هم سوم شد .
بر اساس اين گزارش حاجيه رقيه حاتمي با ۹۴سال سن از فارس به عنوان مسن ترينترين و همچنين ايليا خشنودي هم از فارس با ۷سال سن به عنوان جوانترين بازيكنان شركتكننده در اين مسابقات معرفي شدند .
اين مسابقات با حضور احمد اسد زاده ريس انجمن دارت كشور ، دبير فدراسيون ، سرمربي تيم ملي و تني چنداز دست اندركاران تربيت بدني فارس بر گزارشد . ك/ ۲
















