برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

احتمال پيوستن ترزگه به فيورنتينا

آنتونيو كاليندو، مدير برنامه هاي ديويد ترزگه، اعلام كرد اين مهاجم تيم اركولس ممكن است در بازار نقل و انتقالات زمستاني راهي فيورنتينا شود.

شايعات حاكي از اين است كه جيلاردينيو، مهاجم بنفش ها در زمستان به يوونتوس خواهد پيوست در مقابل ترزگه جانشين او در آرتميو فرانكي خواهد شد.

كاليندو در مصاحبه با توتومركاتووب گفت:" من نمي خواهم هيچ كدام از شايعات نقل و انتقالات را تكذيب كنم زيرا از نظر من بيهوده است.

فكر مي كنم ممكن است كه جيلاردينو راهي يوونتوس شود وترزگه جاي او را در فيورنتينا بگيرد؛ در فصل نقل و انتقالات هر اتفاقي ممكن است رخ دهد.

اما من تنها براساس واقعيت ها صحبت مي كنم. ترزگه رابطه فوق العاده اي با اركولس دارد و هيچ مشكلي در اين تيم ندارد. او روي بازي هاي اين تيم تمركز كرده است اما هنوز احتمال بازگشت او به ايتاليا وجود دارد." 
تاریخ: 1389/9/18
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: