عاشوري: مقابل مس به كسب حداكثر امتياز فكر ميكنيم
ورزش. فوتبال. پاس
همدان - سرمربي موقت تيم پاس همدان گفت: مقابل مس در بازي روز جمعه به كسب حداكثر امتياز فكر ميكنيم.
محسن عاشوري روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: مس يكي از تيمهاي متمول ليگ برتر است، اما تيم پاس براي اثبات توانايي خود در بازي مقابل مس با تمام قدرت حاضر ميشود.
وي اضافه كرد: با وجود نبود اصغر مدير روستا در تيم، سعي كردهايم تا آرامش را در بين بازيكنان حفظ كنيم و در حال روحيه آنها براي بازي مقابل مس خوب است.
وي بيان داشت: از بازيكنان خواستهايم بدون توجه به مسايل بوجود آمده فقط به فكر موفقيت تيم باشند تا با كسب امتياز دست پر به همدان برگرديم.
عاشوري در خصوص شرايط اين مسابقه گفت: مسيها در هفتههاي اخير به خصوص ديدارهاي خانگي نتايج بسيار خوبي كسب كردهاند و در گلزني بسيار موفق هستند.
وي افزود: كادر فني تيم پاس در هفته جاري ضمن آناليز بازيهاي تيم مس، نقاط ضعف و قوت اين تيم را مورد بررسي قرار داده و ميخواهيم دست پر از كرمان بازگرديم.
عاشوري در خصوص جدايي مدير روستا و نحوه همكاري ديگر مربيان تيم در آينده گفت: كادر فني تابع نظر مديريت باشگاه است و تا زماني كه در پاس باشيم تمام تلاش خود را براي موفقيت اين تيم بكار ميگيريم.
تيم پاس همدان هم اكنون با كسب ۱۸امتياز در جايگاه سيزدهم جدول رده بندي قرار دارد.
پاسيها فردا جمعه در چارچوب هفته نخست از دور برگشت ليگ برتر فوتبال كشور ميهمان مس كرمان است.
















