برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نیروی انتظامی مانع مصاحبه مربیان مس و شهرداری شد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: تیم فوتبال شهرداری بندرعباس توانست در هفته نهم لیگ یک مقابل مس رفسنجان به پیروزی برسد که در پایان این دیدار نیروی انتظامی از گرفتن مصاحبه با مربیان 2 تیم توسط خبرنگاران جلوگیری کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، تیمهای فوتبال شهرداری بندرعباس و مس رفسنجان عصر پنجشنبه از سری مسابقات هفته نهم لیگ یک در ورزشگاه تختی بندرعباس به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار در نهایت با نتیجه 2 بر صفر به سود شهرداری بندرعباس پایان یافت.

شهرداری در این دیدار بازی خیلی بهتری را نسبت به مس رفسنجان به نمایش گذاشت و بازیکنان شهرداری توانستند حدود 10 موقعیت مسلم گل زنی را بر روی دروازه مس ایجاد کنند.

مس رفسنجان در بیشتر زمان مسابقه و حتی زمانی که با 2 گل عقب بود یک بازی دفاعی را به نمایش گذاشت و به نظر می رسید که بازیکنان این تیم از نظر بدنی با مشکل مواجه هستند.

در دقیقه 25 این دیدار میثم حاجیان از روی یک ضربه کرنر و با یک ضربه سر زیبا توانست نخستین گل شهرداری را به ثمر رساند.

همچنین در دقیقه 48 این مسابقه علیرضا جدیدی با یک ضربه زیبای از راه دور و تقریبا از فاصله 40 متری از خط دروازه توانست گل دوم شهرداری را به ثمر رساند.

در پایان این دیدار و هنگامی خبرنگاران مانند همیشه قصد ورود به زمین و گرفتن مصاحبه از مربیان 2 تیم را داشتند چند تن از ماموران نیروی انتظامی از ورود خبرنگاران به زمین جلوگیری کردند.

خبرنگاران چندین بار دیگر درخواست خود را برای ورود به زمین و گرفتن مصاحبه مطرح کردند اما ماموران نیروی انتظامی اصلا اجازه نزدیک شدن خبرنگاران به نزدیکی های زمین را نمی دانند.

به همین دلیل هیچ کدام از خبرنگاران موفق به مصاحبه با مربیان دو تیم نشدند.


 امانت دار
تاریخ: 1389/9/19
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: