برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مهاجم سابق آبي ها:دوست و دشمنان خودم را در استقلال شناختم/ گلايه‌اي از فتح‌الله‌زاده ندارم

سياوش اكبرپور در ديدار مقابل فولاد خوزستان دو بار از روي نقطه پنالتي براي استيل آذين گلزني كرد تا سرانجام اين تيم بعد از مدت‌ها كه در بحران قرار داشت رنگ برد را هم ببيند. سياوش كه مدت‌هاست كم مصاحبه مي‌كند بعد از اين ديدار به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ مي‌دهد. سياوش هم در مورد مسائل ديگر هم صحبت كرد كه حرف‌هايش را مي‌خوانيد.

*نظرت در مورد بازي چيست؟

فكر مي‌كنم بازي خوبي بود و ما بعد از مدت‌ها ناكامي توانستيم سه امتياز را بگيريم و يكي از تيم‌هاي خوب ليگ را هم برديم.

*ولي خيلي‌ها معتقدند كه فولاد بهتر بازي كرد؟

آنها هم خوب بازي كردند ولي بايد اين را در نظر بگيريم كه ما با توجه به وضعيت بحراني چه استرسي داشتيم و با چه شرايطي به ميدان رفتيم. با اين حال در نيمه دوم تيم برتر ميدان بوديم. ما به باخت عادت كرده بوديم ولي خوشبختانه از اين وضعيت سخت خارج شديم.

*يعني ديگر بحران نداريد؟

براي ما مهم اين بود كه اين بازي را ببريم و به همين خاطر خيلي با انرژي بازي كرديم.

*در مورد دو گلي كه زدي صحبت كن؟

خوشبختانه دو پنالتي را تبديل به گل كردم و يك گل سالم هم زدم كه داور به اشتباه آفسايد اعلام كرد.

*پنالتي‌زن اول استيل آذين تو هستي؟

خير. پنالتي‌زن اول علي كريمي است ولي وقتي صاحب ضربه پنالتي شديم او به سمت توپ نيامد. من هم از كريمي خواستم كه پنالتي بزنم و در نهايت قبول كرد.

*چند گل شدي؟

فكر مي‌كنم شش يا هفتمين گلم بود.

*استيل آذين امسال چندم مي‌شود؟

شايد اگر اين حرف را بزنم بعضي‌ها تعجب كنند ولي من معتقدم مي‌توانيم جزو پنج يا شش تيم اول جدول باشيم. من نمي‌دانم چه اتفاقاتي در استيل آذين افتاد كه اينطور شد و نمي‌دانم چه بلايي سر اين تيم آمد كه هر توپي را وارد دروازه ما مي‌كردند. ولي فكر مي‌كنم الان شرايط عوض شده است.

*حضور خاكپور در استيل آذين را چطور ارزيابي مي‌كني؟

به هر حال حضور ايشان از لحاظ فني و روحي‌ ـ رواني تغييراتي را ايجاد كرد و ما حالا با تاكتيك جديدي بازي مي‌كنيم. در ضمن حس رقابت بين بازيكنان هم ايجاد شده است.

*آخر فصل از استيل آذين مي‌روي؟

هنوز هيچ چيز مشخص نيست ولي مي‌خواهم خيلي از مسائل را ثابت كنم، خصوصا به دوستاني كه خيلي خوب آنها را شناختم و در اين مدتي كه در بحران بوديم حرف‌هايي زدند كه خوشايند نبود.

*در فصل نقل و انتقالات نيم فصل بحث‌هايي در مورد حضورت در استقلال شد ولي فتح‌الله‌زاده گفت كه به تو احتياج ندارند. آيا مذاكره‌اي صورت گرفت؟

كارنامه من در استقلال مشخص است و نيازي ندارم در اين مورد حرف بزنم. من در اين 11 سال كه در ليگ برتر هستم براي هر تيمي كه بازي كردم نهايت تلاشم را به خرج دادم. خوشبختانه هر وقت هم در استقلال بودم اين تيم در وضعيت خوبي قرار داشت.

*از حرف‌هاي فتح‌الله‌زاده ناراحتي؟

ايشان از لحاظ سني خيلي از من بزرگتر است و احترامش واجب است. من هيچ گلايه‌اي از او ندارم و اتفاقا فتح‌الله‌زاده در حق من رفاقت كرد ولي براي بعضي‌ها متأسفم. در ضمن از اين خوشحالم كه دوست و دشمنم را در استقلال شناختم.
تاریخ: 1389/9/19
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: