بلاتر: همسايگان قطر ميتوانند برخي ديدارهاي جام جهاني ۲۰۲۲را ميزباني كنند
ورزش. توپي. فوتبال. جام جهاني ۲۰۲۲
تهران - رييس فدراسيون بينالمللي فوتبال / فيفا / گفت: امكان آن وجود دارد تا همسايگان قطر بتوانند برخي از ديدارهاي جام جهاني ۲۰۲۲را ميزباني كنند.
به گزارش ايرنا ، بلاتر روز جمعه در گفت وگو با روزنامه ليكيپ فرانسه گفت:
پيرامون اين موضوع من با قطريها گفت وگو خواهم كرد زيرا خيلي از كشورهاي مسلمان از جمله مراكش و مصر پيش از اين خواستار ميزباني جام جهاني بودند.
رييس فدراسيون بينالمللي فوتبال / فيفا/ افزود: ميلياردها مسلمان در جهان زندگي ميكنند و خوشحال ميشوند كه كشورهاي مسلمان ميزبان اين رويداد مهم باشند.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا با قطر پيرامون اين بحث به نتيجه ميرسيد ، گفت: تا مسابقات ، ۲۰۲۲دوازده سال فرصت است و فكر ميكنم هم ما با قطريها به نتيجه برسيم و هم كشورهاي همسايه قطر ميتوانند امكانات سخت افزاري براي برگزاري برخي از ديدارهاي جام جهاني را در كشورشان فراهم كنند.
سپ بلاتر در اين گفت و گو ، عامل ثروت در انتخاب قطر به عنوان ميزبان جام جهاني ۲۰۲۲را رد كرد و اظهارداشت: نبايد فراموش كنيم كه قطر يك كشور مسلمان در خاورميانه است و هدف ما توسعه فوتبال در تمام نقاط دنيا و بين همه مذاهب ميباشد ضمن اينكه قطر براي ميزباني اين مسابقات انگيزه زيادي دارد و تلاش زيادي را براي كسب اين ميزباني انجام داد و تاكنون مسابقات بينالمللي مهمي را زير نظر فيفا در كشور خود ميزباني كرده است.
















