برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بازي‌هاي ساحلي آسيا؟ پاكستان با تمام بازيكنان بازي‌هاي آسيايي گوانگجو به عمان آمده است

ورزش. بازي‌هاي ساحلي آسيا. پاكستان
مسقط - سرپرست تيم ملي كبدي ساحلي ايران اعلام كرد: تيم ملي پاكستان با تمام بازيكنان حاضر خود در شانزدهمين دوره بازي‌هاي آسيايي گوانگجو به عمان آمده است.

مجتبي سرمدي در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اين مطلب افزود: اين مسئله نشان مي‌دهد كه پاكستاني‌ها از شكست در مقابل تيم ملي كبدي ايران در گوانگجو خيلي ناراحت هستند و تمام توان خود را به كار گرفته‌اند تا در بازي‌هاي ساحلي عمان، انتقام بگيرند.

وي افزود: تيم هند نيز در آخرين روزهاي اين پيكارها مشخص شد كه در بازي هاي ساحلي شركت مي‌كند.

سرپرست تيم كبدي ابراز اميدواري كرد كه تيم ايران با اقتدار بتواند عنوان قهرماني اين رقابت‌ها را كسب كند.

وي گفت: به جز مصطفي نودهي كاپيتان تيم ملي كبدي ساحلي ايران كه در گوانگجو حضور داشت، ساير بازيكنان كشورمان جوانان جوياي نام و با انگيزه اي هستند كه در چين نبوده اند.

وي افزود: با اين وجود براي قهرماني پا به اين مسابقات گذاشته‌ايم و از آنجا كه كبدي كاران ايران در زمين ساحلي عملكرد بهتري دارند، ترسي از هند يا پاكستان نداريم.

سرمدي اظهار داشت: اميدوارم بتوانيم بار ديگر دل مردم كشورمان را شاد كنيم و افتخار ديگري را براي ورزش ايران رقم بزنيم.

تيم ايران در گروه دوم اين پيكارها با تيم‌هاي سريلانكا، پاكستان، افغانستان و اندونزي هم گروه شده است و در ديدار نخست فردا يكشنبه به مصاف تيم سريلانكا مي‌رود و در دومين ديدار با پاكستان روبرو مي‌شود.








تاریخ: 1389/9/20
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: