برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

استقلال مقابل شهرداري تبريز متوقف شد

تيم فوتبال استقلال مقابل شهرداري تبريز متوقف شد.

ديدار تيم هاي استقلال و شهرداري تبريز از ساعت 15 در ورزشگاه آزادي در حضور كمتر از هزار تماشاگر آغاز شد و با تساوي بدون گل خاتمه يافت.
در نيمه اول شهرداري تبريز در يكي از حملات خود تير دروازه استقلال را لرزاند و شاگردان مظلومي نيز در دقايقي حملاتي داشتند اما بي نتيجه بود.
در نيمه دوم آبي پوشان فشار بيشتري به دروازه شهرداري تبريز وارد كردند اما اين فرصت ها را از دست دادند تا بازي با تساوي بدون گل پايان يابد.

استقلال با اين تساوي 34 امتيازي شد و در رده دوم باقي ماند. شهرداري تبريز نيز با اين تساوي 17 امتيازي شد و در رده هفدهم قرار گرفت.

قضاوت اين مسابقه بر عهده محمود رفيعي بود. وي به ايمان مبعلي از استقلال در دقيقه 40 و رسول پيرزاده از شهرداري تبريز در دقيقه 43 كارت قرمز نشان داد تا دو تيم با 10 بازيكن به بازي ادامه دهند. همچنين به طهماسبي و گودرزي از شهرداري تبريز كارت زرد داد.

بازيكنان استقلال:
وحيد طالب لو، پژمان منتظري، حنيف عمران‌زاده، مهدي اميرآبادي(46- لوييز)، جواد شيرزاد، كيانوش رحمتي، مجتبي جباري، ايمان مبعلي، اميدرضا روانخواه(82- دسوزا)، اسماعيل شريفات، آرش برهاني
سرمربي: پرويز مظلومي

بازيكنان شهرداري تبريز:
مسعود همامي، علي انصاريان، مهدي محمدپور(62- ميثم بائو)، ابراهيم ابرقويي، بهنام داداش وند( 73- محمدرضا زينال خيري)، حبيب گرداني، رسول پيرزاد، محمدرضا طهماسبي، شهرام گودرزي، وريا غفوري، سعيد دقيقي( 89 - بابك حاتمي)
سرمربي: حميد درخشان

تاریخ: 1389/9/20
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: