در آستانه سفر به قطر تيم واليبال پيکان جريمه نقدي شد
جام جم آنلاين: فدراسيون جهاني واليبال در آستانه آغاز مسابقات قهرماني باشگاههاي جهان ، پيکان را به خاطر تغيير ترکيب اين تيم براي شرکت در اين رقابتها جريمه نقدي کرد.
به گزارش مهر، اين جريمه که مبلغ آن 1000 فرانک سوئيس است در ازاي موافقت فدراسيون جهاني واليبال (FIVB) با تغيير ترکيب تيم پيکان مبني بر جابه جايي دو بازيکن در ترکيب اين تيم اعمال شد.
تيم واليبال پيکان که پيش از اين محمد محمدکاظم و پرويز پزشکي را به عنوان دو بازيکن کمکي خود براي شرکت در رقابتهاي قهرماني باشگاههاي جهان به FIVB معرفي کرده بود، مجبور به جايگزين کردن مهدي مهدوي و فرهاد ظريف به جاي اين دو بازيکن شد. اين جابه جايي به دليل آسيب ديدگي محمد کاظم و همچنين مخالف مسئولان باشگاه اروميه با جدايي پزشکي از ترکيب تيم واليبال اين باشگاه انجام شد.
ششمين دوره مسابقات واليبال قهرماني باشگاههاي جهان از روز چهارشنبه در دوحه قطر آغاز ميشود. تيم پيکان در دوره پيشين اين رقابت ها به عنوان چهارمي دست يافت.
تاریخ: 1389/9/21
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















