برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اخراج کریس هاتن روحیه بازیکنان نیوکاسل را نابود کرد

 کوین نولان می‌گوید هم‌تیمی‌هایش در نیوکاسل با اخراج کریس هاتن احساس کردند دیگر باشگاه از آنها پشتیبانی نمی‌کند و آنها را به حال خود گذاشته.

هاتن با وجود آوردن نیوکاسل به لیگ برتر و قرار دادن آنها در میانه جدول هفته گذشته اخراج شد و آلن پاردیو با قراردادی پنج سال و نیمه جایش را گرفت. پاردیو در اولین دیدار خود توانست لیورپول را سه بر یک ببرد.

نولان گفت: «بسیار مهم بود عملکردی عالی داشته باشیم، چون همه از اتفاقی که دوشنبه افتاد ناامید شده بودیم و دلیلی ندارد که آن را پنهان کنیم.

حقیقت این است که ما به فکر این باشگاه هستیم و پس از تلاش فراوان برای به ثبات رساندن آن ناگهان احساس کردیم ما را به حال خود رها کرده‌اند.

اما در نهایت هیئت مدیره است که تصمیم می‌گیرد و ما باید آن را بپذیریم و کارمان را در میدان انجام دهیم.

این همان چیزی است که آنها از ما خواسته‌اند و انجام می‌دهیم. اگر بازیکنان به این روند ادامه دهند بهتر می‌شویم و در جدول به بالا می‌رویم.»

نولان که گل اول را به لیورپول زد ادامه داد: «رختکنی عالی و کادر فنی فوق‌العاده‌ای داریم. نمی‌خواهیم رسانه‌ها برخی چیزها را درباره باشگاه ما بگویند. این که می‌گویند ما بازیکنان بزرگ‌تر تیم رختکن را اداره می‌کنیم بی‌معنی است. روحیه ما نابود شد، اما همیشه حرفه‌ای هستیم و روی بازی تمرکز می‌کنیم.»
تاریخ: 1389/9/21
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: