درخشان: پرسپوليس مشکل فني ندارد
سرمربي فعلي تيم شهرداري تبريز در خصوص عدم نتيجه گيري در برابر تيم استقلال اظهار داشت: ما مي توانستيم برنده اين ديدار باشيم. بازيکنان کم تجربه شهرداري در برابر استقلال کم آوردند و نتوانستند انتظارات را برآورده کنند.
درخشان ادامه داد: تيم ما در شرايطي 10 ياره شد که پيرزاده بازيکن بي تجربه تيم تبريزي با دريافت کارت زرد دوم از زمين مسابقه اخراج شد و اين در حالي بود که ما با 10 بازيکن نيز نمايش قابل قبولي داشتيم و حتي تير دروازه هم به داد آبي پوشان رسيد. ميثم بائو بازيکن باتجربه شهرداري نيز يک موقعيت صد در صد گلزني را در دقيقه 90 به هدر داد وگرنه نتيجه بازي رفت را ورزشگاه آزادي تلافي مي کرديم.
حميد درخشان در پايان در خصوص خارج شدن بحران از تيم پر طرفدار پرسپوليس افزود: اين تيم دچار بحران شده ولي با درايتي که در مسئولان و کادر فني سراغ دارم، يقينا حبيب کاشاني توانايي خروج اين بحران را داراست وگرنه پرسپوليس از نظر فوتبالي و فني چيزي کم ندارد و مطمئنا به شرايط ايده آل خود در نيم فصل دوم خواهد رسيد.
















