برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رضا نوروزی:فولاد به حقش رسید/ هم خوشحال هستم، هم ناراحت

مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان تیمش را مستحق صعود به مرحله نیمه نهایی جام حذفی باشگاه های کشور دانست.

به گزارش خبرنگار  مهر، رضا نوروزی که زننده یکی از گل های فولاد در بازی امروز دوشنبه مقابل استیل آذین بود گفت: ما در این بازی عملکرد خوبی داشتیم و با استفاده خوب از موقعیت ها به آنچه که مستحق آن بودیم دست یافتیم.

وی افزود: ما در مسابقه با استیل آذین در لیگ هم مستحق شکست نبودیم و فقط توپهایمان به گل تبدیل نشد اما در این بازی با استفاده از بهتر موقعیت ها به پیروزی دست یافتیم.

مهاجم تیم فوتبال فولاد در خصوص گلزنی به تیم سابقش استیل آذین اضافه کرد: استیل آذین مثل خانه من می ماند و به آن تعصب دارم. البته احساس خاصی هم ندارم ولی هم خوشحالم که فولاد صعود کرد و هم ناراحتم که استیل آذین حذف شد.

نوروزی در پایان گفت: امیدوارم تیم استیل آذین بتواند در مسابقات لیگ برتر با کسب نتایج مناسب به جایگاهی که مستحق آن است دست یابد.

دیدار تیم های فوتبال استیل آذین تهران و فولاد خوزستان در مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای جام حذفی عصر امروز دوشنبه با برتری 2 بر صفر تیم فولاد در ورزشگاه شهید دستگردی تهران به پایان رسید.


 اما
تاریخ: 1389/9/22
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: