پروين:اسمها را كنار ميگذارم و به جوانان ميدان ميدهم
علي پروين پس از شكست 2 بر صفر برابر فولاد خوزستان و حذف استيل آذين از جام حذفي گفت: بازيكنان ما امروز خوب بازي نكردند. فولاد بهتر بازي كرد و حقش را گرفت. در تيم ما امروز اسمها در زمين بودند. در جلسهاي هم با بازيكنان در پايان بازي داشتم به آنها گفتم از امروز ديگر به دنبال اسمها نيستم و ميخواهم به جوانان ميدان بدهم. اين تنها راهي است كه ميتواند استيل آذين را نجات داد و اگر بخواهيم فقط به اسمها متكي باشيم استيل آذين به مشكل ميخورد.
پروين تأكيد كرد: بازيكنان ما امروز فقط 40 دقيقه در زمين دويدند و فولاد خيلي بهتر از ما بازي كرد. به مجيد جلالي بابت اين پيروزي تبريك ميگويم. البته ما در ليگ فولاد را برديم و 3 امتياز ارزشمند گرفتيم اما با بازي كه امروز انجام داديم اگر بخواهيم چنين روندي را ادامه دهيم تيم ما به مشكل ميخورد.
پروين در مورد اينكه اگر زمان به عقب بازگردد و امروز باشگاه استيلآذين به او پيشنهاد بدهد آيا اين پيشنهاد را ميپذيرد گفت: واقعيت را بخواهيد اگر امروز اين پيشنهاد به من ميشد به استيلآذين نميآمدم. من در عمر فوتباليام براي اولين بار در وسط فصل به يك تيم آمدم و نميدانم چرا نميتوانيم نتيجه بگيريم و چرا بازيكنان ما در ميدان نميدوند. آيا آنها متكي به اسمشان هستند يا پا به سن گذاشته؟
وي افزود: با اين حال اميدوارم 2 ديده آينده برابر پاس و نفت را ببريم و به شرايط روحي و رواني خوبي برسيم تا در آينده تيم وضعيت بهتري پيدا كند.
















